Tatlican Deletedmom_110 yaaa kizzz ben kizim kivircik olmasin diye dua ettim bakimi zorya .ama kizina bayiliyorum masallh❤
Tatlican Uykusuzhergeceeee Yok kiz gecende attim kardesim bu o kucuk kizda onun kardesimin 1 60 boyu ben 1.70im ben 12 yasinada kapandim 15yasinda tamamen kapandim bayanlar arasi haric acmadim
Soldansoldangeliyorlar Deletedmom_112 kızım 16 aylık ama saçı çok az daha toplanmıyor malesef 😂 her gören paşam diyor kızıma 😂
Birberenannesi Deletedmom_112 1 buçuk yaşında kızım olup kızımın saçı olmaması. Yok ağlamıyorum gözüme saç kaçtı 🥺🤣🤣
aybikreis Deletedmom_112 Kız anneleri lütfen kızlarınızın saçını yaparken lastik tokaları aşşşşırı sıkmayın, ben görünce rahatsız oluyorum. Dikkat edin lütfen, yine cicili bicili yapın
Deletedmom_112 aybikreis normal lastikler çok sıkıyor ama bunlar sıkmıyorlar, her zaman bir tık gevşek yaparım.
Elfelf475 Deletedmom_112 benim oğlumun da saçı gür. Erkek çocuğuna da saç modelleri yapılıyor 😅 ama 2 3 tane falan 🤣
bmmomss Deletedmom_112 Ahahahah bunu gören erkek annesi post açmış😂 tek kızlar mı süslü oluyor diye ayrım yapmayın lütfennnnn😂 Evet süslü olan kızlar ama erkekler de çok tarz olabiliyor tabi ki
tekbasimabakiyorum Deletedmom_112 kızım 11 aylık saçı çok az ya :( çok heves ediyorum ben de bir an önce uzasın istiyorum
BEYZANUR2020 Deletedmom_112 üç tane kızım var en büyük 10 yaşında saclari Rapunzel gibi ama bende ek becerisi sıfır ne yaptıysam öğrenemedim örgüyü maks tepeden toplayıp bir örgü yapıyorum yada at kuyruğu oldu bitti