Domino Demet1234 ben bulamadım forum istanbul uygulamasını ya ? Biletler bitmiş midir kiii. Biz 5 kişiyiz 😀
tubiiik_ Demet1234 cok teşekkür ederim 18 eylül kızıma ve kendime aldım 🫶🏻 saat kaç arası gidilıyor ıstedigimiz saat arasıyla gidebiliyormuyuz
Demet1234 tubiiik_ evet o gün için geçerli biletler saat sınırlaması yok açık olduğu sürece girebiliyorsunuz
tubiiik_ Domino evet forum ıstanbul yazıyor zaten bende 2 telefon oldugu için birini kızım için kayıt yaptım birne kendime kayıt yaptım
Domino Demet1234 estağfirullah . O kadar heyecan yaptım bize çok uzakmış. Biz anadolu yakasindayiz. O avrupa yakasindaymis 😔😔
Minnosannesiiiiii Demet1234 ben mesela 15inde kayıt yaptırdım ama 18 eylule kadar gecerli diyor bilet için, bilginiz var mı ?
Demet1234 Minnosannesiiiiii benimkinde de öyle yazıyor herhangi bir sıkıntı olmaz. Bileti okuttuğunuz zaman bilgiler çıkar zaten
Pnaar34 Demet1234 bilgi için teşekkür ederiiz ♥️🙏 herhangi bi ücret ödeniyor mu peki ? tamamen ücretsiz mi
Demet1234 Pnaar34 ya ben paylaşan sayfanın yorumlarına baktım bir kısım tamamen ücretsiz yazmış. Fakat bir kişi de 0-2 yaş ücretsiz fakat 2 yaştan büyük çocuklara bilet alınması gerekiyor demiş. 18 yaşından büyükler de ücretsiz. Kızlar sizinde haberiniz olsun. Ben yarın bir gideceğim buraya da yazarım nasıl olduğunu ancak öyle anlayacağız galiba @tubiiik_ @Domino @Minnosannesiiiiii @Yusufahlas @Tombikdonerartikcokpahali @Ronron @Miniktirtil sizlere de haber vermiş olayım.
Demet1234 tubiiik_ senlik hiç sorun yok o zaman canım istediğin gibi gidebilirsin 😁 ya ben de aldım 2 kızıma da 🫣 biri 21 aylık diğeri 4 yaşında. Ama bence ücretsizdir. Çünkü sadece 1 kişi böyle bir şey yazmış. Haberdar edeceğim 🥰
tubiiik_ Demet1234 her türlü ücretsız zaten sıkıntı yok 😂belki 0-2 yas arası bilete gerek yoktur ama ne olur ne olmaz kenarda dursun ☺️