Demet1234 Kızlar bir ara kampanya vardı şimdi yine yapmışlar. Forum istanbul uygulaması indirip yapabilirsiniz haber vermek istedim ücretsiz bilet alabiliyorsunuz
Yusufahlas Demet1234 çok sağolun haber verdiğiniz için peki saat olarak istediğimiz saatte gidebiliriz değil mi bilginiz var mı ?
Demet1234 Domino forum İstanbul’da su altı dünyası canım çocuklarla çok güzel bir etkinlik bir sürü balık deniz canlısı vs var. Normalde biletler baya pahalı
Demet1234 Tombikdonerartikcokpahali forum İstanbul’daki denizaltı akvaryumu için. forum istanbul uygulaması indirip kayıt oluyorsunuz etkinlik kısmından bilet seçiyorsunuz. Her bir kişi için ayrı kayıt olmanız lazım biz 4 kişiyiz 4 ayrı kayıt oluşturdum 2si mail 2si tel no üzerinden etkinlik kısmından ayrı ayrı bilet seçtim
Tombikdonerartikcokpahali Demet1234 peki nasıl çıkış yapıyoruz tekrardan kendi hesabimdan sil yazıyor
Demet1234 Tombikdonerartikcokpahali ana ekranda adınızın yazdığı yere tıklayın ordan profil düzenle kısmı çıkıyor en altta çıkış yaz yazıyor ordan çıkış yapıyorsunuz
Demet1234 benim gördüğüm sayfada birisi böyle bir yorum yapmış ben yine de yarın gidip şansımı deneyeceğim. Olmadı 1 kızıma alırım bilet öyle girerim.
Demet1234 Yusufahlas evet aldığınız gün için geçerli istediğiniz saatte gidebilirsiniz. Rica ederim 😌
Domino Demet1234 ben bulamadım forum istanbul uygulamasını ya ? Biletler bitmiş midir kiii. Biz 5 kişiyiz 😀