Minnosannesiiiiii Demet1234 ben mesela 15inde kayıt yaptırdım ama 18 eylule kadar gecerli diyor bilet için, bilginiz var mı ?
Demet1234 Minnosannesiiiiii benimkinde de öyle yazıyor herhangi bir sıkıntı olmaz. Bileti okuttuğunuz zaman bilgiler çıkar zaten
Domino Demet1234 estağfirullah . O kadar heyecan yaptım bize çok uzakmış. Biz anadolu yakasindayiz. O avrupa yakasindaymis 😔😔
Pnaar34 Demet1234 bilgi için teşekkür ederiiz ♥️🙏 herhangi bi ücret ödeniyor mu peki ? tamamen ücretsiz mi
Demet1234 Pnaar34 ya ben paylaşan sayfanın yorumlarına baktım bir kısım tamamen ücretsiz yazmış. Fakat bir kişi de 0-2 yaş ücretsiz fakat 2 yaştan büyük çocuklara bilet alınması gerekiyor demiş. 18 yaşından büyükler de ücretsiz. Kızlar sizinde haberiniz olsun. Ben yarın bir gideceğim buraya da yazarım nasıl olduğunu ancak öyle anlayacağız galiba @tubiiik_ @Domino @Minnosannesiiiiii @Yusufahlas @Tombikdonerartikcokpahali @Ronron @Miniktirtil sizlere de haber vermiş olayım.
Demet1234 tubiiik_ senlik hiç sorun yok o zaman canım istediğin gibi gidebilirsin 😁 ya ben de aldım 2 kızıma da 🫣 biri 21 aylık diğeri 4 yaşında. Ama bence ücretsizdir. Çünkü sadece 1 kişi böyle bir şey yazmış. Haberdar edeceğim 🥰
tubiiik_ Demet1234 her türlü ücretsız zaten sıkıntı yok 😂belki 0-2 yas arası bilete gerek yoktur ama ne olur ne olmaz kenarda dursun ☺️
Demet1234 tubiiik_ evet gerek yok diye yazmışlar canım 😁 ben de eğer sorun olursa 4 yaşındaki kızıma bilet alıp gireceğim. İnternetten alınca 162₺ çocuk bileti. 4 kişi 162₺ girmiş olacağız 😁 o da iyidir yani
Demet1234 BuzluLatte bileti olan herkese ücretsiz haberiniz olsun yaş sınırı yok. 0-2 yaşa da ücretsiz zaten bilet gerekmiyor
Ronron Demet1234 ya bişi sorcam kendime bilet ayarladım uygulamada pazar günü eşiminde yapcaltım bilet tükenmiş eşim orda ücretli girse oluyormu ücret nekadar bilginiz varmı
Demet1234 Ronron evet ücretli girebilir. Bilet alacaksanız internet üzerinden alın indirimli oluyor. Yetişkin 195₺ oluyor sealife internet sitesinden alınca.