Demet1234 benim gördüğüm sayfada birisi böyle bir yorum yapmış ben yine de yarın gidip şansımı deneyeceğim. Olmadı 1 kızıma alırım bilet öyle girerim.
Yusufahlas Demet1234 çok sağolun haber verdiğiniz için peki saat olarak istediğimiz saatte gidebiliriz değil mi bilginiz var mı ?
Demet1234 Yusufahlas evet aldığınız gün için geçerli istediğiniz saatte gidebilirsiniz. Rica ederim 😌
Domino Demet1234 ben bulamadım forum istanbul uygulamasını ya ? Biletler bitmiş midir kiii. Biz 5 kişiyiz 😀
tubiiik_ Demet1234 cok teşekkür ederim 18 eylül kızıma ve kendime aldım 🫶🏻 saat kaç arası gidilıyor ıstedigimiz saat arasıyla gidebiliyormuyuz
Demet1234 tubiiik_ evet o gün için geçerli biletler saat sınırlaması yok açık olduğu sürece girebiliyorsunuz
tubiiik_ Domino evet forum ıstanbul yazıyor zaten bende 2 telefon oldugu için birini kızım için kayıt yaptım birne kendime kayıt yaptım
Domino Demet1234 estağfirullah . O kadar heyecan yaptım bize çok uzakmış. Biz anadolu yakasindayiz. O avrupa yakasindaymis 😔😔
Minnosannesiiiiii Demet1234 ben mesela 15inde kayıt yaptırdım ama 18 eylule kadar gecerli diyor bilet için, bilginiz var mı ?
Demet1234 Minnosannesiiiiii benimkinde de öyle yazıyor herhangi bir sıkıntı olmaz. Bileti okuttuğunuz zaman bilgiler çıkar zaten