Tombikdonerartikcokpahali Demet1234 peki nasıl çıkış yapıyoruz tekrardan kendi hesabimdan sil yazıyor
Demet1234 Tombikdonerartikcokpahali ana ekranda adınızın yazdığı yere tıklayın ordan profil düzenle kısmı çıkıyor en altta çıkış yaz yazıyor ordan çıkış yapıyorsunuz
Demet1234 benim gördüğüm sayfada birisi böyle bir yorum yapmış ben yine de yarın gidip şansımı deneyeceğim. Olmadı 1 kızıma alırım bilet öyle girerim.
Yusufahlas Demet1234 çok sağolun haber verdiğiniz için peki saat olarak istediğimiz saatte gidebiliriz değil mi bilginiz var mı ?
Demet1234 Yusufahlas evet aldığınız gün için geçerli istediğiniz saatte gidebilirsiniz. Rica ederim 😌
Domino Demet1234 ben bulamadım forum istanbul uygulamasını ya ? Biletler bitmiş midir kiii. Biz 5 kişiyiz 😀
tubiiik_ Demet1234 cok teşekkür ederim 18 eylül kızıma ve kendime aldım 🫶🏻 saat kaç arası gidilıyor ıstedigimiz saat arasıyla gidebiliyormuyuz
Demet1234 tubiiik_ evet o gün için geçerli biletler saat sınırlaması yok açık olduğu sürece girebiliyorsunuz
tubiiik_ Domino evet forum ıstanbul yazıyor zaten bende 2 telefon oldugu için birini kızım için kayıt yaptım birne kendime kayıt yaptım