berkinannesi_ Feyzosumunannesi benimde gerisi gelmiyor dikkat ettiğim halde hala 77 ne alıyorum ne veriyorum garip😂
Feyzosumunannesi berkinannesi_ Ben diyetisyene bıraktım ondan yoksa hızlı kilo veriyorum annemdeki burda yapamiyorum🥺 yoksa 2 ayda 12 kilo verdim
berkinannesi_ 499 imkansız diye birşey yok güzel anne biz herşeyi başarırız yeter ki kendine İnan ve güven🌸
Yagmur_24 499 asıl siz kilo verrbilirsiniz neden inkansız olsun tatlı hamurişi beyaz ekmeği yemeseniz 1 haftada fark eder hele bir de bir listeye uyarak devam etseniz vermemeniz imkansız 4 er 4 er süşer kilonuz haksızlık ediyosunuz kendinize
Elfgrn berkinannesi_ doğumdan önce ne olacak veirrim diyordum hiç emzirmeyi hesaba katmadan konuşmuşum 🤣🤣 ek gıdaya başladık yavaştan en azindan doğum kiloma gelmem lazım o da hiç yoktan 80 hamile kaldım 107 doğuma girdim 93 e indim doğum sonrası şimdi sabit tartım gelsin inşallah almamışımdir.
berkinannesi_ Evremyvzslm ekmek çıktıysa işe yarar bide paketli ürünleri fazla tüketme emziriyorsun takıntı yapma verirsin inşallah
Sedefff12 berkinannesi_ hamile kaldığımda 52iydim doğuma 83 le gittim😂😂😂😂😂 bebeğim 10 aylık şuan 64 üm hedef yine 52 ama nasıl olcak bilmiyorum karnım hamile gibi duruyor
berkinannesi_ Elfgrn inşallah almamışsındır kendimize inandıktan sonra veririz ya kilo almak kolayda vermem çok çok zor maalesef 😭
tunasmom Sedefff12 diyetisyene gittim et ve sebze ağırlıklı beslendim ara öğünler yaptım mutlaka şuanda da kendim aynı diyete başladım 5 gün oldu 1.5 kilo verdim 80.6 tım cuma günü
Ruzz-Batu berkinannesi_ 58-59 arasinda gidip geliyorum bir 54 olsan hic fena olmaz 13 kilo verdim dogum sonrasinda
faddm0 berkinannesi_ 63 ile hamile kalıp doğuma 85 ile gittim güncel 64 olmak istediğim kilo 60 son 4 kg 😅
kasimonbes berkinannesi_ güncel 70.25 / hedefim: 55 💕 Aralık’a kalmaz inşallah hedefime ulaşacağım 🤲 3 aydır diyetisyenle zayıflıyorum bir 3 ay daha paket aldım
Elfgrn berkinannesi_ zor gerçekten birde emziriyorum kesilir vs korkusu çok oluyor artık dikkat ede ede inşallah veririz