joyfulmom berkinannesi_ 58 güncel 55 olsam fena olmaz 😂 Sıkı ve istikrarlı bir diyetle 13kg doğum kilomu vermiş olmanın mutluluğu 💅😏
1oglananasi6 berkinannesi_ güncel 63 olmak istediğim kilo da 63 ama sezeryan göbeğim var sıkılaşmam lazım 🥹
hayallmom joyfulmom ay nasıl yaptınız o kadar versem yatar kalkar şükrederım wlaha dıyet listeniz nasıldı
Zeynepp054 buglemss Bu ben ☹️ doğumdan sonra 60lara düştüm ne güzel ama emzirirken hepsini aldım 77lere çıktım. Benim olmak istediğim önce 65 sonra 59.9 😅
Eren_fatma1 1oglananasi6 benim de güncel 63 57 58 olsam fena olmaz sıkı diyetle 72 den 63 e anca düşebildim 🥲
gokcetuba06 Fundayavuz berkinannesi_ doğuma 90 kilo girdim şuan 78 kiloyum olmak istediğim kilo 55 yani çk zor hatta imkansız ama deneyeceğim kararlı diyet kankası arıyrm 😂
MommysMini berkinannesi_ 63kiloyla hamileliğe başlamıştım şu an 62yim yani memnunum çok şükür yarabbi elhamdülillah 😂
susunbebekuyuyo berkinannesi_ güncel 53-54 ama 50 olsam iyi olur bide göbeğim gitse tadından yenmez 😁
ruveydaensar berkinannesi_ Güncel:67 (belki 68 olmuşumdur bile bakmadım epeydir) Hedef: 63 Belki biraz heveslenirim de diyete başlarım 🤭
incitomm berkinannesi_ 52 yım 58 olsam hiç fena olmaz demeyeceğim gebeyim yakında 60 larla dans edeceğim 😁😁
Feyzosumunannesi berkinannesi_ güncel 60 istediğim 55 🙏 diyet yaptjm 70 den buralara kadar geldim gerisi gelmiyor 😀😀
berkinannesi_ Feyzosumunannesi benimde gerisi gelmiyor dikkat ettiğim halde hala 77 ne alıyorum ne veriyorum garip😂
Fatmafurkanalihamza berkinannesi_ sezaryan göbeği diye bişey yok bence normal doğum yaptım kilolarım gitti ama bir türlü göbeğim gitmiyor ve bu beni çok rahatsız ediyor 😕