incitomm berkinannesi_ 52 yım 58 olsam hiç fena olmaz demeyeceğim gebeyim yakında 60 larla dans edeceğim 😁😁
Feyzosumunannesi berkinannesi_ güncel 60 istediğim 55 🙏 diyet yaptjm 70 den buralara kadar geldim gerisi gelmiyor 😀😀
berkinannesi_ Feyzosumunannesi benimde gerisi gelmiyor dikkat ettiğim halde hala 77 ne alıyorum ne veriyorum garip😂
Fatmafurkanalihamza berkinannesi_ sezaryan göbeği diye bişey yok bence normal doğum yaptım kilolarım gitti ama bir türlü göbeğim gitmiyor ve bu beni çok rahatsız ediyor 😕
Elfgrn berkinannesi_ tartım kırıldı başka bir yerde tartıldım geçen 95 tim ne almışım ne vermişim yenisini söyledim sonra zayıflama serüveni başlıyor Güncel :95 Hedef:70
Kumru_asel Elfgrn ay bende 82 65 olsam çok güzel olur nasıl zayıflamayı düşünüyorsunuz acaba ben veremiyorum daha doğrusu tutamıyorum kendimi
tunasmom 85 kilo ile hamile kaldım 92 kilo ile 35 haftalıkken doğum yaptım doğumdan sonra 87 ydim 4 aylıkken diyete başladım 3 ayda 10 kilo verdim 77 olmuştum şuan oğlum 15 aylık Güncel kilom:79 İdealim:60
Evremyvzslm KaraKedi berkinannesi_ güncel 89 olmak istediğim 69 14 Kilo gitti gerisi hala duruyor emzirme dönemimde olduğum için bazen çok acıkıyorum ama ekmek tüketimimi bitirdim inşallah işe yarar
berkinannesi_ Evremyvzslm ekmek çıktıysa işe yarar bide paketli ürünleri fazla tüketme emziriyorsun takıntı yapma verirsin inşallah
Feyzosumunannesi berkinannesi_ Ben diyetisyene bıraktım ondan yoksa hızlı kilo veriyorum annemdeki burda yapamiyorum🥺 yoksa 2 ayda 12 kilo verdim
berkinannesi_ 499 imkansız diye birşey yok güzel anne biz herşeyi başarırız yeter ki kendine İnan ve güven🌸
Yagmur_24 499 asıl siz kilo verrbilirsiniz neden inkansız olsun tatlı hamurişi beyaz ekmeği yemeseniz 1 haftada fark eder hele bir de bir listeye uyarak devam etseniz vermemeniz imkansız 4 er 4 er süşer kilonuz haksızlık ediyosunuz kendinize
Elfgrn berkinannesi_ doğumdan önce ne olacak veirrim diyordum hiç emzirmeyi hesaba katmadan konuşmuşum 🤣🤣 ek gıdaya başladık yavaştan en azindan doğum kiloma gelmem lazım o da hiç yoktan 80 hamile kaldım 107 doğuma girdim 93 e indim doğum sonrası şimdi sabit tartım gelsin inşallah almamışımdir.