Tubatgn ah daha 45 gün oldu hemen anlatıyım🥲😂40+2 olmuştuk ama kızımın gelmeye gitmeye niyeti yoktu 1 cm acilmam bile yoktu. Doktor kontrolüne gittik herşey normaldi cok şükür ama doktorum artık alttan uyarmam lazim gelsin Minnoş dedi. Alttan uyardı yarına kalmaz dogarsin diye söylediler hemsireler. Nstye girdim sancı.felan yoktu doktorum şekerli.birseyler ye tekrar gir dedi sonuçları beğenmediğini söyledi bebeğin kalp atışları stabil düşük değil ama şekerli şeylerden sonra yukselmeliydi dedi yatış verdi bir gün nst kontrolü yapıldı sonraki günkü doktor herşey normal bekleyelim dedi. Ben eve geldim ama ananas suları yürüyüşler merdiven in ciklar plates topları hurmalar artık yorgunluktan mahvoldum.bu arada hastaneden çıkarken de acikligim sifirdi. 40+5 olacağım akşam minnosum aşırı hareketliydi hatta şu bardağını üstüne koymuştum TV izlerken bir anda bir tekmeyle bardak yere düştü. Uyumaya gittim gece saat ikide tıssss diye bir sesle uyandım😂😂😂😂lavaboya gittiğimde suyum gelmişti eşimi bir sevinçle uyandırdım hatta o da şaşırdı Tv’de felan suyu gelenler hep tedirgin olur sen niye böylesin dedi ee kızımı hevesle bekliyordum olacaklardan habersiz gül Şevval sen gül 😂😂hastaneye gittik bir buçuk cm acikligim vardı hemen yatış yapildi saat gece 3 gibi sancılarım başladı ama o kadar hafifti ki sabah 8 de sıfırlandı resmen ağrı sancı hic birşey yoktu suyum gelmeye devam ediyordu ama elhamdülillah yeterli düzeyde olduğu için bir problem teşkil etmedi.saat öğlen 12 de suni sanciya başladılar nefesimin kesildiği anlar başlamıştı akşam 8 e kadar sadece bir cm acikligim oldu ve ebem rahmin cok sıkı sen daha epeyi çekersin dedi 🫣gece saat 12 de sadece 4 cm acilmam vardı gelen giden beni merak ediyordu çünkü 20 saate yakın suni almıştım ve hiç bagirmiyordum sürekli banyodaydim bu arada şehir hastanesinde doğum yaptım acayip acayip memnun kaldım herneyse 15 temmuza dönen gece tam 27 saatten ve 20 saat suni sancı dan sonra sabah 5 de geldi güzel kızım. Çektiğim cefanin canı sağolsun yanımda yatan sefami verene kurban olayım ❣️