Tubatgn selam 🌸 yüzümde gülümsemeyle okudum hikayeni mutlu sağlıklı bir ömrü olsun oğluşunun 😍
37+1 de kontrolüm vardı nst ye bağlandım düzenli tavanı gören sancım çıktı ebe beni direk doktorun odasına gönderdi doğumun başlamış olabilir hemen muayene ol diye. Elim ayağım birbirine dolandı panikten tek başımayım bir de kimse yok eşime mi haber versem anneme mi bilemedim 😄 neyse gittim doktorun yanına 1 parmak açıklık var şimdi eve git yarın sabah tekrar bekliyorum dedi. Neyse eve gittim eşim işteydi uzakta olduğu için gelemedi ben bir stres bir endişe içinde ne olacağını bilmediğim birşey yaşıyorum kayınvalideme gittim akşama kadar beni salmadilar başıma birşey gelir evde dogururum felan diye 😄 yürüdüm merdiven çıktım bir sürü o gün akşamda annem yola çıktı geldi ama tık yok ertesi gün tekrar gittik açıklık aynı doktor dedi sen doğumunu sancını durdurmuşsun paniğinle 😐açılma aynı ben seni gece bekliyordum diye yani bir insan doğumunu nasıl durdurabilirse artık hayatımda böyle saçma birşey duyup stres yasamamıştım eve geldik yeri eğilerek silmeler mi dersin merdivenler squatlar hurmalar sıcak suya oturma her gün 7 km yürüyüş vs sürekli kontrole gidiyorum sancı var nst de açılma yok. Her gün arıyorlar bu sefer sen daha doğurmadın mı diye doktor bile dedi sen bir doğur hastaneye tatlı dağıtıcam😂 Tam 2 hafta sonra 39+1 de sabaha karşı suyum gelmeye başladı. Eşim dedi o an bu an mı biz apar topar dörtlüleri yaktık hastaneye gittik teyit etti acildeki ebe ve yatışım yapıldı. Öğlene kadar kendi sancımın düzene girmesi ve açılmanın ilerlemesi beklendi tık yoktu.Bu sefer 3 saat boyunca suni sancı verildi. Görevli soruyor emin misin suni almak için niye öyle dedin ki korkmalı mıyım dedim sen bilirsin dedi 😂 gerçekten korkulacak kadar varmış o 3 saat geçti ama yüzüm gözüm şişti kendimden geçtim artık hissizleştim😂 en son doktor geldi ilerleme yok seni daha fazla zorlamak istemiyorum hazırlanın 10 dk içinde sezaryene alıyorum apar topar bebeğimden ayrılacagım bir yandan yorgunluğum çektiğim acıların sancıların 2 hafta ugrastigim normal dogumu gerçekleştiremeyecegim bir yandan karmaşık aglamaklı duygular içerisinde sezaryene alındım 🥲 oglumun sesini duymak kokusunu icime çekmek herseye bedeldi muhteşem birşey o anı yaşamak Rabbim isteyen herkese nasip etsin 💓 Bilin bakalım noldu bebeğime kordon dolanmış o yüzden ilerleyememiş iyiki suyum gelmiş yoksa 42. Haftaya kadar bekleyecektik ve doğumun gerceklesmeme nedeni ben olacaktım malesef o psikolojik baskıyla kalacaktım doktorumu sevmeme rağmen o konuşma şekli bende travma oluşturdu ve hırs yaptım illa olacak yapmam lazım diye ama gerçekten yorucu bir doğum oldu benim için iyiki çektiğimiz herşeyi unutuyoruz sadece bebeğimin varlığı gülüşü herşeye yetiyor 🌸