Tubatgn benim doğumunda Ankara da oldu, normalde İstanbul’da yaşıyorum son aylarımda annemde kaldım eşim yanımda değildi.38+5 te iç çamaşırı mi hafif hafif ıslatan akıntım oluyordu ben de ne olur ne olmaz diye kontrole gideyim dedim.gittim ped taktılar nst ye bağladılar bir saat bekledik sonrasında suyunun geldiğini söyledi doktor direkt yatış verdi.ben beklemiyordum tabi çok heyecanlandım.hemen eşime annemlere haber verdik.beni odaya aldılar.ben normal doğum istiyordum onun için gebeliğim boyunca hiç kilo almadım ama olmadı maalesef.3 cm acilmam vardı,sancım yoktu suni sancı taktılar saat 3 civarıydı,sancılar yavaş yavaş başladı bir taraftan nst bağlıydı ben kivranmaya başladım hafif hafif bağırmaya ablam geldi o sırada yanıma onun varlığı iyi geldi o sırada sürekli gelip gidip açılmaya bakıyorlardı saat 23 gibi 9 cm acilmam oldu tamam artık çoğu gitti azı kaldı dedi doktor ikin dedi ben ikinamadim bir süre ugrastilar ikinmam için ben beceremedim ama karnıma hiç bastirmadilar neyse işte o sırada güzel kizimin kalp atışları duzensizlesmeye başladı birde kafası takıldı dedi doktor acil sezeryan yapicaz dedi ve saatlerce sancı çekip sezeryan oldum.Gozlerimi açtığımda hemşire benim meleğimi seviyordu kucağıma aldım dünyalar benim oldu.benim hikayem de böyle keşke normal dogurabilseydim diyorum hep ama napalim sağlık olsun diyorum