Tubatgn ahh seve seve anlatirim dogum hikayemi allah herkese benimki gibi bir doğum nasip etsin insallah. 40 haftayi tamamlamistim artik agliyordum doguramicam sezeryan olucam diye ilk dogumumdu ve asiri sekilde normal bir dogum istiyordum hergun nst. Gidiyordum ne acilma ne sanci hicbisey yoktu annem memleketten gelmişti dogurmami bekliyordu kadincagiz ama yok benim kiz gelmek istemiyordu ama ben o sira ne ahududu cayi ne ananas suyu ne hurmalar ne yuruyus,squat hareket allah bilir yani neyse 40+1 de doktora gittim bebegin iri oldugunu kanala girmedigini sezeryan dusunmem gerektigini soyledi bende ben dogurucam hocam dedim guldum ama tedirginde oldum tabi neyse ertesi gun yine nst bagladi 0 sanci muayne etti acilmam 1.5 cm olmus lekelenmem baslamis yarin tekrar dedi ben ama nasil seviniyorum basladi doğum diye 🥹 tekrar gittim acilma 2 cm ama 0 sanci gozukuyor nst de ama belimde bir agri var normal olmayan bir agri inceden inceden vuruyor hocam dedi hareket et yarin gel tekrar tamam dedim ciktik persembe gunuydu arabaya giderken yuruyorum ama belimde degisik bir agri ara ara girip cikan bir sizi annemi teyzeme biraktik ben eve gectim agri hafif hafif artmaya basladi ama ben evi topluyorum yemek yapiyorum hareker ediyorum esime dedim ben bugun dogurcam aksama dogru sancilar artmaya başladi artik siddetlendi annemi cagirdim teyzemden geldi kuran okudu ben ssanci çekiyorumo sirada belime vuran degisik bir agri sanci geldikce esime ufalariyorum surekli dilimde dua surekli hep sey dediydim sancım gelsin of demicem dedim gercektende of demedim surekli dua ettim aksam 10.30 da doktora mesaj attim hocam benim sancim geldi diye hastaneye gecmemi soyledi biz valizi aldik hastaneye gectik muayne ettiler 6 cm aciklik var yatiriyoruz dediler ben diyorum doktorum gelsin cagirin gece oldugu icin ucretliydi dedik ne olursa olsun doktorum gelsin o sirada ebem gelip beni muayne ediyor acilmama bakiyor sancim var ama nstde cikmiyordu ebe tekrar gelisinde muayne esnasinda suyum geldi fosur fosur ama nasil bebek iri oldugu icin basi gerideydi karnimda hic dusmemisti acilmam 8 cm olmustu plates topunda zipladim egildim kalktim 8 cm den sonra dedi ebe ikın doktorun geliyor ikinmaya basladim sanci esnasinda ıkın ıkın sonra doktorum geldi muayne etti tam acilma dogumhaneye gidiyoruz gittik catala ciktim nasil ikinmam gerektigini soylediler sanci gelince ikin dedi ha bu arada asla asla bagirmadim sadece dua ettim ilk ikindim olmadi ikinci ikinmamda ebem gobegimden bastirdi bende ikindim ayyy bir rahatlama ferahlama karsimda bebegimmm😭😭 bir ohh cektimm tosuncuk kizim annesini hic uzmedi 4 kilo 270 gramdi doktorum dedi hem istedigin icin hemde hic bagirmadan dogumu gerceklestirdigimiz icin cok tesekkur ederim coookk guzeldi cookkk hakkinizi helal edin uzun oldu ama muazzam bir digumdu rabbimjn mucizesi simdi 45 gunluk 😍