Egemeneslihan Deletedmom_68 neler yapiyorsunuz başlangıç kilomuz ayni yeni doğum yaptim bende 1 ay oldu diyet listenizi paylaşır misiniz . Ne kadar verdiniz acaba
Ucansupurge Deletedmom_68 Ay valla bilmiyorum ki youtubeda growwithjo diye bir kanal var onun programlarıni ile acayip erimistim önceden tekrar onlara bakarım 😁
sadekahve_bitter Deletedmom_68 yok evde orjinal yok o yüzden kullanmıyorum sana yasak mı o da şekermiş 🙈
sadekahve_bitter Deletedmom_68 limon tuz yağ aynı şeye geliyor aşkımda miktarını az koydak sorun olmaz bnce
Deletedmom_68 sadekahve_bitter ahahah farkettin mi bilmiyorum bugün tartılmadım dünkü makarnadan sonra🤪 yarın kaç çıkıcam acabaaa
sadekahve_bitter Deletedmom_68 bnde havuç fazla koymuyorum ama diyetisyenim olur diyo 1 koca tabağa 1 tane koyuyorum hepsinindir yemediğim için Bnm diyetisyen herşey ye ama orantılı diyor kasmak yok 😂
sadekahve_bitter Deletedmom_68 ilk gittiğim Dyt öyleydi kız zeytin yemedim 2 sene şaban gibi oldum ya
Dertliana Ucansupurge Bir tek ben şu aralıklı orucu yapamıyorum. Benim atıştırma alışkanlığım çok fazla bu yüzden ara öğün şart. Ama siz çok güzel verim almışsınız, 3 haftada 6 kilo müthiş bir rakam bence 💃🏻
Ucansupurge Dertliana Tesekkur ederim canım 🥰 bende oyleydim aslinda ama oruc mantigina girince atistirmak istemiyorum ayricada yemek perdesinde tatlida yiyorum meyvede😁 Önemli olan 16saat aclik sırasında vucudun otofaji haline girebilmesi