Ucansupurge Dertliana 82 ile başladım 2-3 hafta civarında sanırım. Diyet mantigi ile ilerlemiyorum aralikli oruç yapıyorum
Dertliana Ucansupurge Bir tek ben şu aralıklı orucu yapamıyorum. Benim atıştırma alışkanlığım çok fazla bu yüzden ara öğün şart. Ama siz çok güzel verim almışsınız, 3 haftada 6 kilo müthiş bir rakam bence 💃🏻
Dertliana Deletedmom_68 Ah şu kahve çikolatama karışmasalar öbürlerine sesim çıkmaz da, diyetisyenim olmaz diyor başka bir şey demiyor sanki diyet bitince yemeyeceğiz yine 😀
sadekahve_bitter Deletedmom_68 yok evde orjinal yok o yüzden kullanmıyorum sana yasak mı o da şekermiş 🙈
Deletedmom_68 Ucansupurge Çok çok güzel🫶🏻🫶🏻 Pilates çok güzel inceltiyor, sen ne yapacaksın? Ben de pilatese başlıcam inşallah😄
Egemeneslihan Deletedmom_68 neler yapiyorsunuz başlangıç kilomuz ayni yeni doğum yaptim bende 1 ay oldu diyet listenizi paylaşır misiniz . Ne kadar verdiniz acaba
Ucansupurge Deletedmom_68 Ay valla bilmiyorum ki youtubeda growwithjo diye bir kanal var onun programlarıni ile acayip erimistim önceden tekrar onlara bakarım 😁
sadekahve_bitter Deletedmom_68 limon tuz yağ aynı şeye geliyor aşkımda miktarını az koydak sorun olmaz bnce
Deletedmom_68 sadekahve_bitter ahahah farkettin mi bilmiyorum bugün tartılmadım dünkü makarnadan sonra🤪 yarın kaç çıkıcam acabaaa