bananeabiya hala bilmem neyin nesiydi eski erkek arkadaşım aşırı takıntılı birisiydi hep derdi anneme söylücem büyü yapsın ayrılmayalım diye sonra baya olaylar yaşandı onunla aileler girdi devreye şikayet falan etmiştik hatta o zaman. eşimle beraber olduktan sonra geçmeye başladı eşim iyileştirdi beni resmen.
Yürüyen hınzırlar görürdüm , kulağımda adımı seslenirdi birisi her gece aynı saatte aynı ses ve aynı ritimle, camın önüne hep kedi gelirdi o sırada,gece uyanıp anneme sayıp sövmeler kendime zarar vermeler sabah uyandığımda annem ağlardı derdim ne oldu anne diye kadın birdaha ağlardı gece yaptıklarını hatırlamıyor musun diye sayı sövüyormuşum kadına, yüzüm vücudum her tarafıma yara döktü 5-6 ay öyle gezdim kimse yüzüme bakmıyordu dudaklarım kesik kesik bıyık bölgeme kadar çıkmıştı neredeyse, ama hiç öyle hocaya falan gitmedik bildiğim kadarıyla ailemde gitmedi sadece cami hocasına durumu anlattık oda bizim köyde şifa suyu diye bier var ordan yıkansın nas felak ayetel kürsü okunarak birde hep boynunda yanında taşı demişti. Yaptık fayda etmedi hatta 6 -7 ay psikolojik tedavi gördüm ailem destekçimdi hep öyle de olmadı gene de devam etti bu tarz şeyler.bizim yöreye ait dökme olayı var kurşun gibi onu döktükten sonra yaralarım geçmeye başladı. İzmire döndüm 1 sene sonra Çalışmaya başladım eşimle tanıştım sanki bana iyi geldiğini hissettim sonra birbirimizi tanımaya başladık ve iyileştiğimi hissettim yine aralarda oluyor ama asla eskisi gibi değil,birkere fal baktırdım kadın eve gidince heryerini nas felak ayetek kürsi okuyarak sirkeyle sil dedi sildim rüyamda sözde biri beni kaldırdı mutfaktaki kapının altını gösterdi bi baktım yerde göz hemen kendime geldim sonra baktım gerçekten göz gördüğüm yerde sarı yapışkan değişik birley var çok zor çıktı bir arkadaşa sordum hınzır yağı olabilir demişti, en son da geçen yaz lohusalıkta oldu eltim gelmiş oturuyorduk meğer eltim gelmemiş. 3 kere kapı çaldı falan ama aslında hiçbiri olmamış. Ama hep Allah’a sığındım bol bol okudum benim Rabbim sizden daha büyük dedim ve hep ettiğim duadır Allahım beni gördüğüm ve göremediğim tüm kötülüklerden ve kötü varlıklardan koru..