Bebegimveben1_ babamın vefat ettiği günü unutamıyorum anlatmak istedim , gece oğluma mama içiriyodum 2 gibiydi saat , uykuluyum gözümü açamıyodum resmen , kapım tam kapalı değil kıyıktı hafif , birisi oturma odasından çıktı hızlıca ne içime korku girdi ne başka bisey bilmiyorum yarı uyukluyodum dikkate almadım belkide , neyse sabah 6 da tuvalete kalktım ben tuvaletteyken mutfaktan su sesi geldi ama çeşmeden degil , birisi bardaga su koyup içer gibiydi çiktim baktım ve su bidonundaki su sallanıyodu , evde yatalak annem dısında kimse yok korktum ama hic bir anlam da veremedim . Neyse kahvaltı yaparken anneme anlattım sabahki su olayını , annemde gece mutfağa birinin geçtiğini söyledi şok olmuştum saati sordum karanlıkta göremedim dedi . Eve birisimi girdi diye korkuya kapıldık . Neyse saat 1 gibi aradılar yoğun bakımdan , babam vefat etmiş . Bunu cenazede ailemizden bir hocaya anlattık , eve gelip size veda etmiş gibi yorumlarda bulundu . O günü asla unutamıyorum. Gercekten babam bize veda etmeye mi gelmisti diye hep düşünürüm