Bebegimveben1_ Bu bizim ailede yaklaşık 4 nesildir var ne hikmetse hep ilk doğan torunun başından geçiyor. Bende son kuşağın ilk torunuyum çok hocalara gitmişler vaktinde ama hep ilk doğan çocukta devam etmişDedemin babamın ve benim erken çocuklu döneminde başlamış az çok hatırlıyorum 4 5 yaşlarındaydım o zamanlar 3 tane yaşlı kadın görürdüm yan dururlardı peş peşe yürürlerdi ve sırları kamburu torba taşırlardı ailem çok şükür ilgili insanlarmış o zaman ben bunları söylediğimde doktora vs götürmüşler sonraki dönemde üçümüzdede uyurgezerlik başladı bir dönem böyle devam etti ve ergenlik döneminde bu artık hiç uyuyamamaya uyusak bile uykuda bağırmaya tepinmeye dönüştü bana pek demezler rüyalarında ne gördüklerini falan ama ben hep aynı köyü görürüm o köyün girişinde 1 ev var halının desenini bile anlatırım size o evde ben biriyle beraber olduğumu 1 erkek bebek doğurduğumu, köyde sürekli bir yerlere kaçtığım tarlalarda ahırlarda beni kovaladıklarını görürüm ve çok sık değil hep senede 1 2 falan görürüm ama inanın şu anın gerçekliğinden hiçbir farkı olmayan rüyalar. Psikolojik tedavi aldım uyku bozukluğu dendi ilaçlar kullandım değişmedi babam ve dedemde benden çok daha sık olur ama daha geçen sene şunu öğrendim babam anlattı sülalemize biri zamanında çok fazla büyü yapmış ta evin tabanının altından bile büyüler çıkmış ve babamla konuştuğumda rüyamda gördüğüm köyün aynısını oda rüyasında görüyormuş ya belki inanmazsınız rüyamdaki evin o ahşap sedir bile aynı hafızamızda