Bebegimveben1_ Ben küçükken ara ara yatarken gölgeler görürdüm veya istemeden astral seyehat yapardım. Ama benim için en korkuncu yeni evliyken olmuştu. Eşim sabah işe gittikten sonra tekrar yatıyordum o zamanlar üstümde acayip bi ağırlık varmış gibi hissediyordum hiçbir şey yapasım gelmiyordu. Neyse uykuyla uyanıklık arası yani REM uykusundayken eşimin sesini duydum arkamdan kaysana diyordu ve sonrasında yatağın diğer tarafında bi ağırlık vardı biri üstümden yan tarafıma geçmiş gibi. Çok korkmuştum içimden dualar okuyorum ama ne kalkabiliyorum ne sesimi çıkarabiliyorum. Yavaş yavaş geçmişti kendiliğinden. Bir diğeri de yine aynı eşim gittikten sonra uyumuşum sırt üstü bi şekilde. Rüyamda yattığım yerden odayı görüyorum bi şey kapıdan girip yatağın önünden geçiyor, görünmüyor ama orda olduğunu biliyorum gözlerimle takip ediyorum. Perdenin yanından geçince perdeyi oynatıyor. Kalktığımda tam o şekilde yatıyordum ve perde de aynı bozulmuş gibiydi. Benim için çok kötü dönemlerdi sürekli yaşardım artık geçti çok şükür🤲🏻