Sebusebu Eskiden cok güzel fal bakardım. Hatta yalandan kahve fincanını açardım oysa bakmazdm öyle sekillere filan o an ne aklımdan geçerse onu söylerdim. Baya da bi tutturuyordum yani gariptir hatta bi iki cafeden teklif gelmişti üstüste bakamam ugrasamam diye gitmemiştim. Bizimki daha cok makarasınaydı. Sonra bi gün rüyamda ölmüş dedemi gördüm sarıldık vs sonra bi anda garip bi sekle dönüştü. Gözlerini unutamıyorum. Boğazımı sıktı bir daha fal bakmicaksın cinler izin vermiyor artık dedi. O gün bugündür elimi sürmem 😅
Cileklisut57 Bebegimveben1_ 10 gün önce sabah böyle güneş daha doğmamış rüyayla uyanıklık arasında kapıyı biri açıyor ama kapi kilitli bende kapının ardında kilitliyorum ben kitledikce o açıyo bağırıyorum sesim çıkmıyor ama uyanığımda. Siyah giyinimli bi adam yüzü korkunc değil ama korkma sana poşet vericem dedi tam böyle kolundan birsey cikaricak ben süre okumaya çalışıyorum unutuyorum sonra tekrar okumaya çalıştım sana okuma onu dedim dedi kayboldu ben sonra kalktım namaz kıldım ama uyanıktım yani bunlar olurken bilinçliydim şimdi gece aklıma geliyor uyuyamıyorum 😀
ElisaMom__ Aselsmar Kızınızın yüzünü kapatarak isterseniz fotoğrafı atar misiniz buraya çok merak ettim
Findukezmesi Tabaktakalansonkofte ay tüylerim diken diken oldu. Kayınvalideniz niye böyle bı kötülük yapmış size ya. Çok sinirlendim. Neyseki iyisiniz bebişiniz olmuş maşallah.
Emir11 bananeabiya teşekkür ederim 😇😇inşallah. Zor durumlarda görebiliriz tabi ama hemen işimizi halledip çıkmamız lazım.. birde okumak çok önemli, perde oluyor
bananeabiya Aselsmar görsel eklenebiliyor ben de çok merak ettim açıkçası kızınızın yüzü gözükmeden atabilirseniz 💐💐
Svmprl Bendeanaoldum bu ses olayını bende yaşamıştım eşimin sesiyle yat demişti ben uyurken ama uyaniktim aslında hiç cevap vermedim bakmadımda çünkü eşim isteydi ve genelde o yokken oluyor hepsi bir hocayami gorundunuz yani dua falan yazdirdinizmi nasıl gecti
Bendeanaoldum Svmprl hayır hocaya gitmedim evde sürekli dua açtım. Yani o kadar çok oluyordu ki artık delirecektim. Uyumaya korkar olmuştum yani duvardaki herhangi bi gölgeye bile dik dik bakıyordum acaba o mu diye. Ben çareyi dışarı çıkmakla buldum her fırsatta çıktım yürüyüş yaptım hava aldım dua açtım düşünmemeye çalıştım. Çünkü farkettim ki ben düşündükçe geliyor. Sonra hamile kaldım, hamileyken de 2 3 kere benzer şeyler yaşadım ama daha hafif. Sonra tamamen geçti çok şükür. Nereye girersem gireyim özellikle banyo ve tuvalete girerken, veya giyineceğim zaman “Bismillahillezi la ilahe illahu” diyorum. Bunu okuyunca onların gözünde görünmez oluyormuşuz. Her bi şey yaptığımda besmele çekiyorum gece yatmadan dualar okuyorum inşallah bidaha tekrarlanmaz🤲🏻🤲🏻
Svmprl Bendeanaoldum geçmiş olsun inşallah yaşamazsınız evet farkettim ki biz düşündükçe oluyor bu tür şeyler bir oyuncak postu vardı hassas içerikte dün gece onu okudum aklımda kalmış sanırım bugün rüya ama rüya içinde rüya gördüm bebeğimle oyuncaklarıyla ilgili en güzeli düşünmemek 👍🤗
Bendeanaoldum Svmprl sağ ol canım evet onu bende okudum kızımın yatağında peluş tavşan ve fil var ilk bi acaba olabilir mi dedim ama sürekli dua okursak zarar veremezler inşallah 🤲🏻🤲🏻
delirmeceler herseySeninleguzel11 valla hoca hoca gezdikten sonra şükür düzeldi yoksa hayatı cehenneme dönecekti
ElisaMom__ Ana sayfada solda 3 çizgi var, ordan resim yukle kısmına gir. Yükleyeceğin resmi yükle, bi link cikacak karşına yüklenince. O linki kopyala, buraya yorum olarak yapistirinca resim görünecek direkt yorumu paylastiginda
Kararsizaney Benim annemde vefat edeli 3 ay olacak nerdeyse geçen akşam eşimle balkonda oturuyorduk oğlum odada uyuyordu neyse biz konuşurken bir anda eşim gözlerini kapattı değişik değişik hareketler yapmaya başladı kendi kendine konuşmaya başladı kendine gelince yaptıklarını hatırlamıyordu neyse biz uyuduk gece 1 de filan sigara içmeye kalkmış kendi annesiyle konuştu duydum ama gözlerim kapalıydı birlikte yaşıyoruz da biz sigara içmeye kalktım yatacam şimdi dedi odaya geldi ben uyuyordum zaten yattığını duymadım sabah uyandığımda gece odaya geldiğinde oğlumuzun başında annemi görmüş sen napıyorsun diye sormuş torunumu özledim görmeye geldim demiş ben çıkayım sen rahat rahat sev demiş annemde sen yat oğlum demiş yerini göstermiş eşim yatağa doğru gelirken arkasını dönmüş bakmış annem gitmiş rüya değildi diyor ama benim ona pek inanasım gelmiyor