Bebegimveben1_ benim çok hikayem var anlat anlat bitmez. En akılda kalıcılari anlatayım. Lise zamanında sürekli gece duş alirdim. O sıra musallat olmuşlar. Her gece hissederdim geleceklerini uyuyamazdim. Birgün koridordan iki tane siyah cüce … Geldiler yatağıma çıkıp beni boğmaya çalıştılar okudum okudum susturdular sonra kalkıp annemlerin odasına gittiler. Bağırdım anne geliyorlar diye, kadının aklı çıktı benimle uyumaya başladı. Bu olaylar devam ederken daha kötü şeyler olmaya başladı elimi ayağımı kitleyip ağzımı kaydiriyorlardı. Babam acibademin en iyi doktorlarına götürüp tonla para harcadı. Görmediğim test kalmadı. Sonuc hüsran sinuzitten başka hicbirsey çıkmadı. Hocaya gittik çok şükür o dualarla duzeldim.
Birgün arkadaslarla bir evde kalıyoruz. Salak arkadaşlarımın gecenin 3unde bahçeye bardak fırlatıp kırdılar. Bahçe kapısı kitli ve etrafı sarılı birinin girmesine imkan yok. Sonra o cam kırıklarını aşağıdan evin için camlara taş atar gibi atmışlardı. Aklımız çıktı..
Eşim bekarken babasına büyü yapılmıştı ve adam defalrca intihar etti. Bu süreçte odasına otururken annesinin geldiğini goruyor ve balkona gel hadi diye sesleniyormus. Eşimde bu saatte niye balkona çıkacağım deyip annesini bozuyor. Sonra annesine kılığına giren varlık kapıyı açmadan oradan kayboluyor. İçeri gittiğinde annesine olay anlatıyor ve annesi 1 saat önce uyuduğunu ve yanına gelmedigini soyluyor. Konuyu hocaya danistiklarinda balkona peşinden gitseydi o varlığın onu balkondan aşağı itecegini soyluyor.
Yengeme musallat olmuşlardi gece yattığımda sabaha kadar başından ayrilmiyordu.
Sizlere tavsiyem özellikle gece duş almayın, çöp suyuna basmayın, banyo balkon yıkamayın, dışarı birşey atmayın, banyoya girdiğinizde desdur deyinki zirf olsun. Her gece 3er tane Felak nas ihlas Fatiha ve 7 Ayetel Kürsi okuyup baştan aşağı gezdirin.