Melson21 Patimat Soyluyorum: yemiyorum 😝 2/3L su gunluk, kahve yada cay ile kahvalti Gun icerisinde belki bir sandvic, tekrar kahve su cay (kahve cay vs sinirsiz tuketiyorum). Aksama dogru da ne yemek yaptiysam cok kucuk bir kase ve corba genelde.
Beyaz02 71 le gebe kalıp 83le doğurdum 20 günlük olduk hala eskisi gibi yiyorum 72 kiloyum 😀 ekstra bişey yapmadım
betusunbloguu Patimat benm kızımda 5 aylık hamilelikte 25 kilo aldım suan geriye bişi kalmadı emzirdikçe gitti bende anlamadım o kadsr yememe ragmen biraz da bünyeyle de alakalı ama spor ve su mutlaka yapın derim
Sevinctopcu Liena17 hiç sorma bende tatlıyla aram pek yoktu nasıl canım çekiyor sanırım emzirdigim için. Kızımla birbirimize destek oluyoruz oda çok aldı kilo benim yüzümden gece filan çocuk durmayınca hep yedik abur cubur şimdi beraber kısıyoruz herşeyi 😂 tabiki sporda yapıyoruz
reryilmaz Patimat malesef hiç takıntı yapmadığım bir konuydu mecbur kaldım için yaptığım diyet sayesinde baya kilo verdim. Önce süt urunlerini kesmek durumunda kaldım bebeğim alerjik çıktığı için sonra abur cubur paketli olan tüm gıdalar yasaklandı doktor sağ olsun sakizdan tut ketçap mayonez maya bile anlayacağın paketli olan herşey ama herşey. Ekmeği de kestik kara buğday ekmeğine başladım. Sabah biraz patates yeşillik biber zeytin avokado ananas muz ıhlamur kahvaltı bu şekilde siz peynir yumurta ekleyebilirsiniz bizim alerjimiz olduğu için ben onları yiyemiyorum. Öğlen çorba içiyorum bir kase bir dilim ekmek yiyorum ben akşamları çiçek brokoli pırasa lahana patlıcan pilav bunları yiyebiliyorum ketçap mayonez kırmızı et beyaz et yasak bana siz et türü ekleyebilirsiniz diyetinize. Kısacası her şey sağlıkli beslenmekten geçiyor paketli gıda abur cubur hiç tuketmezseniz ekmeği ve yağlı yiyecekleri kisarsaniz üstüne biraz haraket yürüyüş plates yada yoga yaparsanız olur
queen_mom Patimat valla bende anlamadım canım nasıl verdim biseyde yapmadım bol bol yedim. Hamilelik öncesi kilonun altına düştüm doğumdan 20 gün sonra
Ogretmennnnn_____ Patimat ilk bebeğimde emzirirken cok iyi kilo vermiştim ilk 2 ay içinde hamile kaldığım kiloya düşmüştüm sezaryen göbeğim kalmamıştı ama ikinci bebeğimde veremiyorum bizde 50 günlük olduk 65 ile doğuma gittim 60 ım du an hamile kaldığım kilo 55 di emzirirken gitmiyor bu sefer ve üstüne acayip sezaryen göbeği var 😕 sonrası yazın hareket yürüyüş inşallah veririz diye umut ediyorum
Smeyra Ogretmennnnn_____ emzirme danışmanı Dilruba Demirsezer diye Instagram arayın kendi sitesinden alıp günde üç defa içiyorsun süt artınca bir defa yetiyor ama gerçekten baya artırıyor
M-mirac64 Patimat benimde beebgim 3 aylık hiç bı diyet uygulamadan 15 kilo verdim ama rezene içiyorum bebeğime de bnaa da iyi geliyor
Hhgg Patimat ahhh ben de emzirirken nasıl aldınız çok merak ediyorum çok zayıfladım ve kilo almam lazım😬
aselsdk Dilek_0765 evet bende öyleyim su çorba hemen doyuruyor şişiyorum zor yiyorum 7 ay 10 günlüğüz 🤗 sütünüz azalma oldu mu hissettiniz mi peki
Dilek_0765 aselsdk bende öyleyim bir iki lokmayla doyuyorum benm kızım 6 aylık sütte azalma oldu evet ama tam olarak anlayamıyorum kızım sütü ilk içtiğinde sanki boş memeyi emiyor gibi sonra birden artıyor ve sonra yine azalıyor süt var mı yok mu anlamadım sizin bilginiz var mı bu konuda bide oruç tutuyorum sütüm ister istemez azalıyor ne yapmam lazım
63_hulya_63 Patimat canm Yemen’e icmene dikkat edeceksin ekmek hamurisi yemeyeceksin protein ağırlıklı sebze meyve yersen ve bol su içersen hem sütun çok olur hemde kilo verirsin
Derya-Anne Patimat doğumdan sonra ilk 12 gün aldığım kiloları korse sayesinde fazlasıyla verdim ama sonra korse alerji yaptı bütün vücudum kabardı yüzük hatta gözlerim bile şişti doldu alerjiden kaynaklı. Doktora gittim ve dar giyinmeyi korse takmayi yasakladı sonrada bidaha kilo veremedim şu an oğlum 19 ay 24 günlük ben ise 79 kiloyum zayıflayamıyorum kaldı öyle kilolarım boyumda kısa çuval gibi kaldım 2 tane çocuk var spor vs’de yapamıyorum napıcam bilmiyorum
Babynisa Heaven emziriyorum diyet yapmadım aksine çok acıkıyorum ama kızım 4 aylık oldu sonra bütün fazla kilom gitti şuan 7 buçuk aylık