S_rhn Kukulii neden kullanmıyordunuz kas kemik gelişimi haricinde kilo alımını dahi etkiliyor. Çok önemli. Ocean kullanıyorum 1 yaşından sonra 600ıu olanı kullanmanız gerekiyor.
Htcmys Kukulii 2 aylik bebegime youplus kullanıyorum doktorumun tavsiyesi uzerine bağışikligada iyi geliyor zeytin yağlı
babyyyy1 Bende 3 tane d vitamini var Forte-D3, Monovit D3, ve D3 total hangisi kullanılmalı? Monovit veriyordum hergun 3 damla ama içeriği iyi degil yazmışlar tedirgin oldum bu markalardan birini kullanan var mı gunde kac damla veriyor?
Bukrelinam Tahaaaa oda yaptı oceanda yaptı huysuz oluyor kabız emdigini kusuyor ikiniyor tüm gün yapamıyor verdgm zaman
Olurolur Kukulii ocean kullanıyordum ancak kimyager bir tanıdığımız d vitaminlerinin genelde hepsinin aynı icerik olduğunu söyledi cidden iki kullandığım markanında içeriği aynıydı şimdi onun deposundna alıyoruz
mervenefes Eloo005 birşey soracağım merhaba bende kullanıyorum ama içeriğindeki zeytinyağdan sanırım bebeğim yutarken boğazına kaçırıyor. Sanki çok acıymış gibi bir yüz ifa fesi oluyor. Sizin bebeğiniz de öyle mi.
Othello Kukulii Wellcare Vitamin D3 400 Iu 5 ml Sprey https://www.hepsiburada.com/wellcare-vitamin-d3-400-iu-5-ml-sprey-p-HBV00000ID8MC?magaza=Supplementler&url_src=ios-product-detail 4 aylıktan beri falan bunu kullanıyorum içeriği çok temiz. Hiç bir katkı maddesi vs yok. Tavsiye ederim. Damla başlığı harici pıstlatma başlığı olduğu için damla olarak da uğraşmıyorsunuz ağzına direk bi pıst tamam ☺️