BilgeliHayat Kukulii bebeğim 1 günlükken almamı söyledi doktorum, 2 yol kullanacakmışız, ocean kullanıyorum günde 3 damla. Ama bu miktar bebekten bebeğe göre değişebilir.
Mrs_Vaizovic Ocean kullanıyorum. Cevaplarda hiç kullanmayan kişiler gördüm de çok şaşırdım. Bizim doktorumuz direkt hemen başla dedi. D vitamini çocuk açısından çok önemli. D vit kullanıyorduk içeriği sıkıntılı diye ocean aldık.
asli45asya Kukulii ocean 43 günlük doktora sordum olur dedi diğerlerine göre daha doğalmış paralel yok zararsız kullanmanızda zarar yok dedi
Melisassmn elifsensu bende decatabs kullanıyorum pembe olan multivitamin . Ama getirdiğimiz bir prof. Sağlık ocağınınkini kullan dedi gerek yok dedi
Bukrelinam Tahaaaa oda yaptı oceanda yaptı huysuz oluyor kabız emdigini kusuyor ikiniyor tüm gün yapamıyor verdgm zaman
Beyzanur7 Tahaaaa direk kes benimkide öyle mahvoldu çöpe attım direk .. oceanin içeriğinden herkez çok memnun ne kabız ne huzursuzlk yapmış onuoneriyrlar
kar Tahaaaa değiştireceğim zaten doktora özellikle sordum ve bunu verdi. BiGaia alacağım. Bence bu işin zirvesi bu firmanın ürünleri. Hem gaz damlasına da ihtiyaç kalmıyor
Beyzanur7 Kukulii ilk aylarda sağlık ocağının verdiği devit ve demir ilacı kullanmistm çocuğu mahvetti kabizdan ..o zamandır kullanmiyorum..herkez ocean kullanıyor ..şuan 1 yaşına girmeye iki hafta kaldı mutlaka alıp onu kullanicam
busranurakdemir Kukulii bana da hemşiremiz önerdi ama.kullandik ve çok memnunum. Sprey zaten günlük bi fıs veriyorum çok iyi sağlık ocağının verdiği rahatsız etmişti bebegimi bende o ilacı trendyol dan aldım suan 10 aylık rahat 4 5 aydır kullanıyorum