busranurakdemir Kukulii bana da hemşiremiz önerdi ama.kullandik ve çok memnunum. Sprey zaten günlük bi fıs veriyorum çok iyi sağlık ocağının verdiği rahatsız etmişti bebegimi bende o ilacı trendyol dan aldım suan 10 aylık rahat 4 5 aydır kullanıyorum
kar Tahaaaa değiştireceğim zaten doktora özellikle sordum ve bunu verdi. BiGaia alacağım. Bence bu işin zirvesi bu firmanın ürünleri. Hem gaz damlasına da ihtiyaç kalmıyor
BegumEda kar benim kızım da 5 aylık doğduktan 10 gün sonra kabızlık yaşamaya başladı. O zaman ne verilmişti hatırlamıyorum ama doktor değiştirmiştik. Doktorumuz bigaia verdi inanılmaz memnunuz.
Efem123 sirinpatates bebeğim 3 aylık ben sağlık ocagin verdiğini kullanıyorum ama hiç kimse kullanmıyor ocean dahami iyi kaclik almam gerekiyor 400 lu mu
Yigitefeninannesi_ Ocean kullanıyorum bende 1 damla şeklinde eczacı 1 damla demişti doktorum da alacaksan fisfisini kullanma damlaligi varsa al demişti oylelikle aldım memnunuz
tubasd Yigitefeninannesi_ kaç aylık bebeğiniz ve maçlık olanı 1 damla kullanıyorsunuz 4 aylık olacak ben fazlamı veriyorum acaba bide zeytinyağında cozeltiyormusunuz emilimi acisindan
Mercosey Yigitefeninannesi_ eczacının çocuğu yok herhalde 😂😂 farketmez ocean da sağlık ocağının verdiği de aynı. 3 damla kullanılması gerekiyor (400 ıu olanı)
Yigitefeninannesi_ Tahaaaa fisfis ağız içine dağıldığı için bi etkisi olmadığını söyledi damlalikli kullan demisti
uznnzu- Kukulii devit kullanıyordum kabızlık yapıyor cidden çok da yaptığına dair yorum görünce bıraktım ocean kullanıyorum artık
AselinAnnesiiiiiiiii Kukulii Monovit D3 kullanıyorum 5 aylık kızım doğduktan 10 gün sonra kullanmaya başladım günde 3 defa ben her sabah mamasını verdikten sonra veriyorum 5 aylık olduğu için demir e başladık şimdi Ferrum adı onunda mama vermeden yarım saat önce veriyorum onuda
EslemCinarinAnnesi Kukulii ocean kullanıyorum bir puf şeklinde 3 damlaya tekabül ediyor. Bebeğim 19 günlük 🫶🏻
Mehmetseliminannesiiii Alara123 bende pedia kullandım ilk doğduğu zaman sonra sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum şimdi 1 yaşında oğlum sıkıntı olur mu sizce sağlık ocağının verdiklerinde tedirgin oldum şimdi 😳
livanurvealpinannesi61 Kukulii şuan newvit kullanıyorum kilosu kadar veriliyormuş. Kilo başı 100 ıu olacak şekilde. Bebeğiniz kaç kilo.
Mercosey livanurvealpinannesi61 hayır Canım kilo hesabı verilmez. 3 damla d vitamini verilir. Demir damlaları kilo hesabı verilir. Karıştırmışsınız.
livanurvealpinannesi61 Kukulii nasıl olmuyor bize doktor olur dedi. Ben 15 günlükken ocean d3 vitamin kullanmaya başladım. Siz doktora sorun.
Marshmallow1 Alara123 bizde pedia d kullanmıştık ilk zaman gaz sorunu çok oldu ocean aldık hemen gaz sorunu kalktı
ikicanpareannesi Ocean , bütün vitaminleri genelde bu markayı tercih ediyorum alırken . Demire başlayınca da ocean aldım . Kendim için büyük kızım için de ocean kullanıyorum .