2bakartal Kukulii Doktorunuza danisarak kullaniniiz.Ben anasagliginin verdigini yeterli dedi doktorumuz onu kullandik.Suan gerek yok dedi.16 aylik sadece balikyag i kullaniyor bebegim.
NihansMom D vit3 bebeğimde huzursuzluk gaz sancısı yaptığı için newvit kullanıyorum içeriği tertemiz hiç bir sıkıntı olmuyor
Yenidoganbakimi Kukulii ocean kullanıyoruz. Damlalarla zor oluyor spreyli şişe olması çok güzel. Kızım 15 aylık şişesimi gördüğümde hemen ağzını açıyor sprey için
Ebrushkaa Kukulii SA markasının acd uclu vitamini kullaniyordum bu gittiğimde başka bir markanın acd vit aldım.sordum brix değerleri aynı mı diye eczacı sagolsin bakti evet dedi aynı değerler değiştirdim çünkü 90 tl dediler bunu 66 tl aldım
Alara123 Kukulii bir tek benim mi doktor pedia d verdi yeni doğduğu anda kullan dedi her ay bide sizinkileri devlet karşılıyor mu bizimki özele giriyor bide probbiotic verdi kızım şimdi bir ay dört günlük
Mehmetseliminannesiiii Alara123 bende pedia kullandım ilk doğduğu zaman sonra sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum şimdi 1 yaşında oğlum sıkıntı olur mu sizce sağlık ocağının verdiklerinde tedirgin oldum şimdi 😳
Marshmallow1 Alara123 bizde pedia d kullanmıştık ilk zaman gaz sorunu çok oldu ocean aldık hemen gaz sorunu kalktı
Esin_egemen Alara123 Ben de pedia kullandım. Sonra oceanı bi denemek isteyip ondan aldım. İkisinden de memnunum. 😁
Niluferinoykusu Kukulii doğduğu günden beri ocean 400lük kullanıyorum çokta memnunum eczacı neye göre olmaz dedi anlamadım ama bütün doktorlar gelişimi için kullanılması gerek diyor yeterli d vitamini alamıyorlar çünkü ocean da içeriği en temiz olanlardan biri inşallah sizde memnun kalırsınız
BilgeliHayat Kukulii bebeğim 1 günlükken almamı söyledi doktorum, 2 yol kullanacakmışız, ocean kullanıyorum günde 3 damla. Ama bu miktar bebekten bebeğe göre değişebilir.
Mrs_Vaizovic Ocean kullanıyorum. Cevaplarda hiç kullanmayan kişiler gördüm de çok şaşırdım. Bizim doktorumuz direkt hemen başla dedi. D vitamini çocuk açısından çok önemli. D vit kullanıyorduk içeriği sıkıntılı diye ocean aldık.