livanurvealpinannesi61 Mercosey tamam demek istediğim şey 1 damla 600 ıu eşittir. 3 damla 1500 ıu aynı şey.
Mercosey livanurvealpinannesi61 ocean için konuşuyorum. 3 damlası 400 ıu yapar mesela 400lüğünde yani 1 puf sıkarsın 400 ıu verirsin. Yani newviti bilmediğim için oceandan örnek verdim. Sadece 600lükten 3 damla kullan demişse onun 3 damlası zaten 600ıu yapar. Yani sevindim doğru dozda kullandınız ilacı büyük ihtimalle de. Hesabı öyle değil işte 👍🏻
livanurvealpinannesi61 Mercosey 1 yaşa kadar ocean 400 3 damla verilir. 1 yaştan itibaren kilosuna göre hesaplanır.benim size demek istediğim şey 12 kilo bir bebeğin günlük alması gereken d vitamini miktarı 1200 ıu yani 600 lük kullanıyorsanız 6 damla verilmeli. Benim oğlum 13 oğlum kilo ocean da var bende 2 fıs sıkıyorum kızım 14 kilo 3 fıs sıkıyorum. Bi uzman doktora sorun siz.yada kendiniz hesaplayın kilo başı 100 ıu olacak şekilde…
Siniko Kukulii ocean kullanıyorum doğduğundan beri doktorumuz 2 yaşına kadar kullanacak dedi demir ilacı da ocean di onu çoktan kestik ama d vitanini doktorun bilgisi olmadan neden kestiniz anlmadim ama cocuk doktorunuza tekrardan bunun için bir başvurun
livanurvealpinannesi61 Edamahmut bebeğiniz kaç kilo. Kilo başı 100 ıu olacak şekilde verilir. 1 yaştan sonra kiloya göre hesaplanıyor.
zumra_uysal Sağlık ocağının verdiği hiçbirşeyi kullanmadım içerikleri pek hoş değil ve kabızlık gaz yapıyor ocean kullanıyorum ne kullanıcaksam d vitamini b12 bunları hep ocean kullandım hem kalite hem içerik hem etki hem fiyat konusunda çok iyi
Hande1905 Kukulii bigaia 10 ml kullaniyorum d vitamini probiyotik ve gaz icin iyi geldi bize ama bebegim 2bucuk aylik
GDV Kukulii Kızım 2 yaşında doğduğundan beyi ocean kullanıyorum doğmadan öncede sonrada araştırıyordum herşeyi çocuğuma ne daha iyi olur ne kötü olur diye elimizde internet var neden araştırma yapmazlar bazı anneler şaşırıyorum ot gibi yaşıyorlar resmen etrafımda da çok var soğuk su içtiğinde sütü soğuk olacağını düşünen bile var araştırın sorun sorgulayın lütfen 🙏
BeyzaKeles Kukulii şimdiye kadar kullanmayıp neden başlama kararı aldınız bende kullanmıyorum da bir sorun mu oldu
Kukulii BeyzaKeles kullanmam gerekiyormuş birde tutunmadan yürümüyor bilmiyorum bununla alakası var mıdır
BernaKaraman BartuveArtun içinde damlalikta var fıs fıs da var eger damla yapıcaksaniz 3 damla fıs yapicaksaniz 1 fıs
Hulyaannee 1 yaşına kadar verilıyor o bende diş döneminde falan veriyorum ara ara çıkarmasına yardımcı oluyor
CanArelim Kukulii ben ocean kullanıyorum çok memnunum 3,5 yaşında oğlum var 6 aylık kızım ikisine de kullanıyorum, özellikle Mayıs ayına kadar kullanmak gerek. Küçüğe 400 lük büyüğe 1000 lik her gün bir fıs
September23 Kukulii wellcare d vitamini, emilimi daha hızlı denildi ama bilemiyorum bizim doktorumuz önerdi
Esin_egemen Alara123 Ben de pedia kullandım. Sonra oceanı bi denemek isteyip ondan aldım. İkisinden de memnunum. 😁
Alara123 Esin_egemen neyse ki beni. Gibi kullanan varmış rahatladım:)) bizim doktorda sorun var sandım hiç kimse pedia demeyince