Alara123 Esin_egemen neyse ki beni. Gibi kullanan varmış rahatladım:)) bizim doktorda sorun var sandım hiç kimse pedia demeyince
mucizem_200921 Kukulii d3 ocean demir ilacı sidefer kullanıyorum çok memnum ztn ocean bir fıs şeklinde veriliyor
Bebekkiz Coledan d3 yazmş doktor onu kullanıyoruz ama kimse de okumadım yaa bi yanlışlık olabilir mi acaba eczacı falan yanlış mı verdi Çünkü bu benim hamileyken kullandığımın aynısı
Balyanakliya Kukulii kızım 15 aylık hiç kullanmadım bol bol güneşe çıkartıyorum ve beslenmesine özen gösteriyorum 1 hafta önce kan tahlili yaptırdım çok şükür değerleri çok güzel çıktı hangi vitaminleri veriyorsun diye sordu bende vermiyorum diyince çok şaşırdı ne yapiyosqn böyle devam et seni tebrik ederim dedi😇😇😇😇
S_rhn Kukulii neden kullanmıyordunuz kas kemik gelişimi haricinde kilo alımını dahi etkiliyor. Çok önemli. Ocean kullanıyorum 1 yaşından sonra 600ıu olanı kullanmanız gerekiyor.
Htcmys Kukulii 2 aylik bebegime youplus kullanıyorum doktorumun tavsiyesi uzerine bağışikligada iyi geliyor zeytin yağlı
babyyyy1 Bende 3 tane d vitamini var Forte-D3, Monovit D3, ve D3 total hangisi kullanılmalı? Monovit veriyordum hergun 3 damla ama içeriği iyi degil yazmışlar tedirgin oldum bu markalardan birini kullanan var mı gunde kac damla veriyor?