EcemNura77 Pembegulkostak35 bizde doğduğundan beri devit3 kullanıyoruz doktorumuz değiştirme dedi herkes ocean diyo acaba bizmi yanlış yapıyoruz 🤔
Bulut2093 Kukulii doktorum docent ve bütün d vitaminleri aynı dedi. Üzerine çok araştırdım dedi. Bizde sağlık ocağının verdiğini kullanıyoruz.
Melisassmn elifsensu bende decatabs kullanıyorum pembe olan multivitamin . Ama getirdiğimiz bir prof. Sağlık ocağınınkini kullan dedi gerek yok dedi
yigit57 yigit57 sağlık ocağının kini de kullanabilirsin ben farkını sorduğumda biri ayçiçek biri zeytinyağı gibi düşünün demislerdi ilk oğlumda dvit3 kullandım bunda oceans
Mercosey Yigitefeninannesi_ eczacının çocuğu yok herhalde 😂😂 farketmez ocean da sağlık ocağının verdiği de aynı. 3 damla kullanılması gerekiyor (400 ıu olanı)
Yigitefeninannesi_ Mercosey sağlık ocağının verdiği ilaci ln damlaligiyla oceanin ki bir değil yalnız sağlık ocağının verdiği3 damla oceanin damlalik ucuyla 1 damlaya eş zaten fazla damlatiyo
Mercosey livanurvealpinannesi61 hayır Canım kilo hesabı verilmez. 3 damla d vitamini verilir. Demir damlaları kilo hesabı verilir. Karıştırmışsınız.
livanurvealpinannesi61 Mercosey ben karıştırmadım siz bence Bi doktora sorun. 1 yaştan sonra kiloya göre hesaplanıyor. 12 kilo ise 1200 ıu alması gereken miktar. Yani kilo başı 100 ıu olmalı.