LDYA123 Bir dilim ekmek haşlanmış yumurta salata domates zeytin biraz peynir kahvaltıydı Şimdi kahve içiyorum bir hurma 2 ceviz ara öğün
Barlas_mom 2 tane kuru kayısı 1 tane hurma 5-6 tane de badem yedim. Bol suyumla canım kahve çay istemedi. Şimdide kabak yoğurtladım onu yiyeceğim 🙏🏼
Barlas_mom Kızlaaarrrr ben 8 buçuk 9 da yatıyorum akşam yemeğimi erken yedim sizce bitki çayı kayısı veya kiraz sapı mı çay içmeliyim yeşil çay mı yoksa sade kahve mi gece yağ yaksın metabolizma çalıştırsın vs ?
Balevlat__ Barlas_mom yogurt pulbıber lımon cok işe yarıyor 👍 eger yapmasanız sade kahve içebilirsiniz🌸
yigitinannesiiiiiii Ben sabahtan oğlumu hastaneye götürdüm. Dışardaydım bütün gün sabah annemleydim. Akşam da kayınvalideme geldim. Bugün bende ipin ucu biraz kaçtı. 😢😫
Balevlat__ Akşam yemeğim :3 kaşık bulgur pılavı, ciger, salata, cok az patates kızartması🤦♀️ 2 bardak ayran🌸
Eyluluraz1 Balevlat__ emzirmeye sayılırım sütüm çok az kaldı sagip veriyorum günde 10 15 cc falan çıkıyor. Tamamen ekmeksiz ve şekersiz çok az neredeyse hic karbonhidratla kahvaltı ara öğün zaten yapmıyorum akşamları da kabak yoğurt şeklinde. Kabağı canım nasıl isterse. Genellikle baharatlayip firinliyorum sonra yogurtlayip yiyorum.
Balevlat__ Ya kızlar sızede oluyor mu sanki dünyayı yemiş kadar sişmişim aslında yedıklerım de az agır seyler degıl ama gün sonunda cok dolu oluyorum agırlasıyorum sanki🤦♀️😐
Barlas_mom Eyluluraz1 Bir gün kabak yerine kırmızı pancar da yapabilirsin yoğurtlayıp inanılmaz metebolizma çalıştırıyor ben bir dahaki detoksu öyle yapıcam
Oglunasikbiranne08 Dün sabah aç karnına pilates yaptım. Kahvaltı da sütlü yulaf yedim sadece . Ara öğün yok. Bol su içtim. Akşam yemeği kuru fasulye pilav ve yoğurt vardı (ekmek yok kesinlikle). 2 tane de turşu yedim . Yemekten 2 3saat sonra da leslie yaptm . Sonra da Türk kahvesi. Günü böyle bitirdim dün.
musmuss Mehtapserhatemir asit bebek için pişik yapar zaten sürekli içemem ama sabahları içebilirim bir bardak fazlası zarar en iyisi emzirmeler için ekmek şeker tuzu kesmek bende yumurta diyetle başlayacağım inşallah misafirlerden fırsat gelirse