zst Taze_anne34 burun spreynı uzun surelı kullanmı önermıyorlar. izotonk suyla burnunu açıp arkasından bı fıs sıkın. o dedgnız markayı kullanmadm. doktor yazmıstı farklı bır sprey.
irva zst Bu da aynı canım tuzlu su normal sprey değil yani.İstediği kadar kullanabilir.Senin dr aklında bulunsun.😊🙏
1Mother1Boy Taze_anne34 Bende 7 aylık kullanmaya başladım 3 yaşına girecek hala gerektiğinde kullanıyorum. Günde 4 5 kez kullanın sıktığınız anda hemen burnu açılıyor bebek de rahat eder
Taze_anne34 1Mother1Boy uykuya dalamiyor ya dün gece cok agladi burnunu temizledigimiz halde yine tıkalı ne yapcagimi sasirdim vallahi
Aylizzmm Taze_anne34 stremiar da kullandim ve sinomarin var birde canım 2 ay üzeri bebeklerde kullanilabiliyor izotonik ile açamadığım yerde onunla açtım b3n hep doktora da danistim tabi kullanirken
Taze_anne34 Aylizzmm bende doktora.sorucam canım sterimar duymustum o yuzden burdanda bi sormak istedim kullanan vardir illaki diye 🙏🏻 bilgi icin cok tesekkur ederim❤
Taze_anne34 irva bi zarari yok o zaman yani canım evet deniz suyu yaziyor zaten uzerinde almadim daha ama internetten bakmistim
1Mother1Boy Taze_anne34 Soğanı ikiye böl üzerine 4 5 tane karanfil batır baş ucuna biyere koy buda çok iyi geliyor.
Busramzcgl Ben 3 aylıktan beri kullanıyorum, sinomarin de alabilirsiniz ikisinden aynı etkiyi gördüm ama hiçbiri şırınga ile yapılan kadar iyi açmıyor ben şırınga ile yapamıyorum
Taze_anne34 Busramzcgl sırıngayi hic denemedim ya fizyolojik artik yetersiz geliyor sanirim insallah bende doktora sorucam bakalm o ne dicek cuma gunu kontrolumuz
Cagataysev Taze_anne34 ben 2.5 aylıktan berı kullanıyorum cok ta memnuum amaa sıkarken burna yukardan hafıf bastırıyorum kı cocugun genızıne kacmasın dıye
Taze_anne34 1Mother1Boy dun gece sogani ikiye bölüp koydum karanfil yoktu evde ama sogan cok iyi geldi
Cansu4401 Taze_anne34 ben 13 aylıkken başladım ama daha erken kulann var benim doktorum 1 yaş sonrası kullan demişti