Taze_anne34 1Mother1Boy uykuya dalamiyor ya dün gece cok agladi burnunu temizledigimiz halde yine tıkalı ne yapcagimi sasirdim vallahi
1Mother1Boy Taze_anne34 Soğanı ikiye böl üzerine 4 5 tane karanfil batır baş ucuna biyere koy buda çok iyi geliyor.
Taze_anne34 Aylizzmm bende doktora.sorucam canım sterimar duymustum o yuzden burdanda bi sormak istedim kullanan vardir illaki diye 🙏🏻 bilgi icin cok tesekkur ederim❤
Taze_anne34 irva bi zarari yok o zaman yani canım evet deniz suyu yaziyor zaten uzerinde almadim daha ama internetten bakmistim
Busramzcgl Ben 3 aylıktan beri kullanıyorum, sinomarin de alabilirsiniz ikisinden aynı etkiyi gördüm ama hiçbiri şırınga ile yapılan kadar iyi açmıyor ben şırınga ile yapamıyorum
Taze_anne34 Busramzcgl sırıngayi hic denemedim ya fizyolojik artik yetersiz geliyor sanirim insallah bende doktora sorucam bakalm o ne dicek cuma gunu kontrolumuz
Cagataysev Taze_anne34 ben 2.5 aylıktan berı kullanıyorum cok ta memnuum amaa sıkarken burna yukardan hafıf bastırıyorum kı cocugun genızıne kacmasın dıye
Taze_anne34 1Mother1Boy dun gece sogani ikiye bölüp koydum karanfil yoktu evde ama sogan cok iyi geldi
Cansu4401 Taze_anne34 ben 13 aylıkken başladım ama daha erken kulann var benim doktorum 1 yaş sonrası kullan demişti
E-annesi Taze_anne34 bende oğluma bu burun spreyini kullandim hep doktorum önermişti çok güzel bir sprey sıktığın gibi hemen burnunu açıyor ediyor çocuk rahatlıyor hem deniz suyu bu doktor yazmıştı bana bu burun spreyini
Taze_anne34 E-annesi insallah bizim doktorda önerir ya. Eczaneye sordum diyorki fizyolojikle ayni bebegim 5bucuk aylik diyorki sizin bebek icin erken bende dedim doktora sorcam diye