Taze_anne34 Hanımlar bebeğine sterimar burun sprayi kullanan varmı kac aylikken basladiniz etkisi nedir anlatirmisiniz lütfen 5 buçuk aylık bebegimin burnu cok tıkanıyor
zst Taze_anne34 burun spreynı uzun surelı kullanmı önermıyorlar. izotonk suyla burnunu açıp arkasından bı fıs sıkın. o dedgnız markayı kullanmadm. doktor yazmıstı farklı bır sprey.
1Mother1Boy Taze_anne34 Bende 7 aylık kullanmaya başladım 3 yaşına girecek hala gerektiğinde kullanıyorum. Günde 4 5 kez kullanın sıktığınız anda hemen burnu açılıyor bebek de rahat eder
Aylizzmm Taze_anne34 stremiar da kullandim ve sinomarin var birde canım 2 ay üzeri bebeklerde kullanilabiliyor izotonik ile açamadığım yerde onunla açtım b3n hep doktora da danistim tabi kullanirken
irva zst Bu da aynı canım tuzlu su normal sprey değil yani.İstediği kadar kullanabilir.Senin dr aklında bulunsun.😊🙏
Taze_anne34 1Mother1Boy uykuya dalamiyor ya dün gece cok agladi burnunu temizledigimiz halde yine tıkalı ne yapcagimi sasirdim vallahi
Taze_anne34 Aylizzmm bende doktora.sorucam canım sterimar duymustum o yuzden burdanda bi sormak istedim kullanan vardir illaki diye 🙏🏻 bilgi icin cok tesekkur ederim❤
Taze_anne34 irva bi zarari yok o zaman yani canım evet deniz suyu yaziyor zaten uzerinde almadim daha ama internetten bakmistim
1Mother1Boy Taze_anne34 Soğanı ikiye böl üzerine 4 5 tane karanfil batır baş ucuna biyere koy buda çok iyi geliyor.
Busramzcgl Ben 3 aylıktan beri kullanıyorum, sinomarin de alabilirsiniz ikisinden aynı etkiyi gördüm ama hiçbiri şırınga ile yapılan kadar iyi açmıyor ben şırınga ile yapamıyorum
Taze_anne34 Busramzcgl sırıngayi hic denemedim ya fizyolojik artik yetersiz geliyor sanirim insallah bende doktora sorucam bakalm o ne dicek cuma gunu kontrolumuz
Cagataysev Taze_anne34 ben 2.5 aylıktan berı kullanıyorum cok ta memnuum amaa sıkarken burna yukardan hafıf bastırıyorum kı cocugun genızıne kacmasın dıye
Taze_anne34 1Mother1Boy dun gece sogani ikiye bölüp koydum karanfil yoktu evde ama sogan cok iyi geldi