cutiebun_ mysa2 aman ben çoktan saldım en son 5 gün önce temizlik yapmışım bak odalar savaş alanı ben alıp kahvemi içeceğim şimdi sjsjsjsj😂😂😂
mysa2 cutiebun_ ay o kadar salamıyorum ben 😀 3 gün önce yatakları değiştirdim (çarşaf nevresim ) aklımda acaba yine değiştirsem mi kirlenmişmidir soruları 🥲 hastalanıyorum sanırım 😀😀😀 bende yeni kahvaltı yapıcam ya post acıcan mı fake foto yapıcan ona göre hahahahahah akajajsjsjjsh😀😀😀😀
Balkizinannesitugce Hepinizinki cokk güzel.90 metre kare lojmanda yasayamaya çalışan benim mutfağını görseniz ağlarsınız sanırım 😁
tatlibiranneo Balkizinannesitugce bende doğuda 3 yıl öyle bir evde yaşıyordum böyle bir ev için çok dua ettim 😂
tatlibiranneo _mom9 herkes atıyor içimde kalmasın benim mutfak bu şekilde çok gerekli olanları bırakıyorum tezgahta
Sogancik _mom9 benim tezgahı atsam kendininkine sukredersin 😀 midi fırın, tabaklık, tost Makinesi, ketil, çöp kutusu, temizleyiciler diye gider😅
Berilsmom13 _mom9 teşekkür ederim canım 🌸 bende tezgahı boş sevenlerdenim bulaşıklarımda süzdürüp hemen yerleştirince iyi oluyor boş kalıyor 🥰
Berilsmom13 cutiebun_ bende şimdi topladım dün markete gittim mutfak savaş Alanı gibiydi evi öylece bıraktım çıktım akşamda yapamadım kaldı sabaha benimki kadar dağınık değildir kimseninki 😂😂
Sogancik Berilsmom13 ya çocuk uyutuyorum sol elle yazıyorum diye öyle yazdım 😅 bulaşık sabunu sünger yağ çözücü falan 😂
tatlibiranneo _mom9 bende kullandım onlardan hem akıyor hemde azıcık akıyor yüreğim bitiyor şimdi değiştim onuda nar ekşisi için kullanıyorum
Balkizinannesitugce tatlibiranneo küçük kötü ama ben çok seviyorum mutfağımi benim daha bir 20 yılım var normal bir evde yaşamak için😶
tatlibiranneo Balkizinannesitugce bence küçük mutfaklar daha güzel bana göre sıcacık geliyor tam bi yuva gibi