cutiebun_ mysa2 valla istediğiniz kadar kınayın 😂😂😂 sabah büyük oğlanı okula bıraktım geldim küçükle uğraşıyorum şimdi 😂 hemen olmuyor öyle toplamak 🙈
mysa2 cutiebun_ hahah yok kız aman zor oluyor ya ben akşamdan hallediyorum ama sabah gene aynı eşime sandviç yapıyorum zaten gözümü tekrar açıyorum büyük acıktım diyor vs sonra kur kaldır yemek yap vs bitmiyor 😀😀😀
mysa2 _mom9 Ben dolu olunca rahatsız oluyorum bitane daha yerim var ıvır zıbınlarım o dolapta 😀 yapdanlıklardan pek memnunum diyemem değiştirmem gerek bazen akıyor bazen akmıyor 😀😀
Deletedmom_75 _mom9 Normalde asla tezgahta bisey sevmem sadelikten yanayım, ama kizimdan dolayi dolaplarda bazj şeyleri tutamıyorum o yüzden bir kaç seyler var
cutiebun_ mysa2 aman ben çoktan saldım en son 5 gün önce temizlik yapmışım bak odalar savaş alanı ben alıp kahvemi içeceğim şimdi sjsjsjsj😂😂😂
mysa2 cutiebun_ ay o kadar salamıyorum ben 😀 3 gün önce yatakları değiştirdim (çarşaf nevresim ) aklımda acaba yine değiştirsem mi kirlenmişmidir soruları 🥲 hastalanıyorum sanırım 😀😀😀 bende yeni kahvaltı yapıcam ya post acıcan mı fake foto yapıcan ona göre hahahahahah akajajsjsjjsh😀😀😀😀
Balkizinannesitugce Hepinizinki cokk güzel.90 metre kare lojmanda yasayamaya çalışan benim mutfağını görseniz ağlarsınız sanırım 😁
tatlibiranneo Balkizinannesitugce bende doğuda 3 yıl öyle bir evde yaşıyordum böyle bir ev için çok dua ettim 😂
tatlibiranneo _mom9 herkes atıyor içimde kalmasın benim mutfak bu şekilde çok gerekli olanları bırakıyorum tezgahta
Sogancik _mom9 benim tezgahı atsam kendininkine sukredersin 😀 midi fırın, tabaklık, tost Makinesi, ketil, çöp kutusu, temizleyiciler diye gider😅