NmalkoC _mom9 benım ufaklık geçen yağları doktuğu için cam şişelerim vardı onları kaldırmak zorunda kaldımvşuan üst raflarıma sıpmadıgı için plastik sosluklar olur ya onlardan kullanıyorum uçlarını kestim sığmaları için yani şuan bebekle hangisi uyarsa o 🤣
Berilsmom13 _mom9 normalde tost makinam mama kutusu ve diğer görünen öbür zıvır şeyler yok tezgahımda elimdeki fotoğraf buydu 😂 sadece ekmek kutum bıçaklığım havlu kağıt kahve makinam ve üç kavanozum vardır o köşemde
Berilsmom13 _mom9 teşekkür ederim canım 🌸 bende tezgahı boş sevenlerdenim bulaşıklarımda süzdürüp hemen yerleştirince iyi oluyor boş kalıyor 🥰
mysa2 _mom9 Herkes atmış kıskandım bende atıyım dedim asjajsjsj😀😀 benimde böyle işte daha düzelecek birşeyler var tabi 😀
Berilsmom13 cutiebun_ bende şimdi topladım dün markete gittim mutfak savaş Alanı gibiydi evi öylece bıraktım çıktım akşamda yapamadım kaldı sabaha benimki kadar dağınık değildir kimseninki 😂😂
mysa2 _mom9 Ben dolu olunca rahatsız oluyorum bitane daha yerim var ıvır zıbınlarım o dolapta 😀 yapdanlıklardan pek memnunum diyemem değiştirmem gerek bazen akıyor bazen akmıyor 😀😀
cutiebun_ mysa2 valla istediğiniz kadar kınayın 😂😂😂 sabah büyük oğlanı okula bıraktım geldim küçükle uğraşıyorum şimdi 😂 hemen olmuyor öyle toplamak 🙈
mysa2 cutiebun_ hahah yok kız aman zor oluyor ya ben akşamdan hallediyorum ama sabah gene aynı eşime sandviç yapıyorum zaten gözümü tekrar açıyorum büyük acıktım diyor vs sonra kur kaldır yemek yap vs bitmiyor 😀😀😀
Deletedmom_75 _mom9 Normalde asla tezgahta bisey sevmem sadelikten yanayım, ama kizimdan dolayi dolaplarda bazj şeyleri tutamıyorum o yüzden bir kaç seyler var