mysa2 cutiebun_ ay o kadar salamıyorum ben 😀 3 gün önce yatakları değiştirdim (çarşaf nevresim ) aklımda acaba yine değiştirsem mi kirlenmişmidir soruları 🥲 hastalanıyorum sanırım 😀😀😀 bende yeni kahvaltı yapıcam ya post acıcan mı fake foto yapıcan ona göre hahahahahah akajajsjsjjsh😀😀😀😀
tatlibiranneo _mom9 herkes atıyor içimde kalmasın benim mutfak bu şekilde çok gerekli olanları bırakıyorum tezgahta
Sogancik _mom9 benim tezgahı atsam kendininkine sukredersin 😀 midi fırın, tabaklık, tost Makinesi, ketil, çöp kutusu, temizleyiciler diye gider😅
Berilsmom13 _mom9 teşekkür ederim canım 🌸 bende tezgahı boş sevenlerdenim bulaşıklarımda süzdürüp hemen yerleştirince iyi oluyor boş kalıyor 🥰
Berilsmom13 cutiebun_ bende şimdi topladım dün markete gittim mutfak savaş Alanı gibiydi evi öylece bıraktım çıktım akşamda yapamadım kaldı sabaha benimki kadar dağınık değildir kimseninki 😂😂
Sogancik Berilsmom13 ya çocuk uyutuyorum sol elle yazıyorum diye öyle yazdım 😅 bulaşık sabunu sünger yağ çözücü falan 😂
tatlibiranneo _mom9 bende kullandım onlardan hem akıyor hemde azıcık akıyor yüreğim bitiyor şimdi değiştim onuda nar ekşisi için kullanıyorum
tatlibiranneo Balkizinannesitugce bende doğuda 3 yıl öyle bir evde yaşıyordum böyle bir ev için çok dua ettim 😂
Balkizinannesitugce tatlibiranneo küçük kötü ama ben çok seviyorum mutfağımi benim daha bir 20 yılım var normal bir evde yaşamak için😶
tatlibiranneo Balkizinannesitugce bence küçük mutfaklar daha güzel bana göre sıcacık geliyor tam bi yuva gibi
AnGeL_24 Zeynep1903 merhaba her zaman merak etmişimdir acaba neden iki tane su akan var Azerbaycan da 1 tane oluyordu o yüzden sordum
Zeynep1903 AnGeL_24 bir tanesi normal çeşme canım küçük olan arıtma deniyor temiz su akıtıyor 🥰 çok teşekkür ederim 🥰