NadideSancar BM22121 25 aylık oğlum, haftada 2 gün diye onlar söylediler valla 5 gün yapsalar götürürüm :) oğlum içinde çok iyi oldu en azından yaş grubu ile olmuş oluyor ve orda çok mutlu
BM22121 NadideSancar ayy ne güzel ya mutlu olması ben eşim olmadığında tek götürürken zorlanırım diye 1 gün denemek istedim önümüz kış😊
Gnllss kaymakliekmekkadayifi haftada 2 gun ayligi 750 tl 1.5 saat suruyor cocugun ayina gore saatler degisiyor bizimki 24-36 ay grubu
Gnllss kaymakliekmekkadayifi haftada 2 gun ayligi 750 tl 1.5 saat suruyor cocugun ayina gore saatler degisiyor bizimki 24-36 ay grubu
elek01 Hilaltsksn masal.park.diye.bi yer var 2 ile 8 yas arasi jcinmis oyun ablalari falan oluyomus instada sayfasi bi bakin isterseniz
Ayse-1 Mufettis_Gadget Merhaba, bende Pendik de oturuyorum.Bahsettiğiniz yer nerede, nasil bir yer bilgi verebilir misiniz?
curly_mom Kvs yani çocukların katıldığı oyunlu etkinlikli gruplar oluyor. kreş gibi ama bu hergün gidilmiyor, haftada belli günler ya da saatlik oluyor.. Çocuk gidiyo orda başka akranlarıyla etkinlik ya da oyun vs. vakit geçiriyolar işte..
Minikkkuss Ecemcansuc bende bi deneme dersine katılsak diye düşünmüştüm teşekkür ederim Kaç aylık bebeğiniz
Deno35 Burcu11 çok uçuk fiyatlar değil açıkçası aylık paketlerde var günlük ders için de bence instagramdan bir izleyin biz çok eğleniyoruz her gidişimizde mayubabyspa Instagram adresleri
aysegulderin gulhan05 benim kızım da 14 aylık ben memnunum size İnstagram adresini vereyim bi görüşün. @pozitif.cgm İnstagram adresi bu
NadideSancar TugceRain Pozitif Çocuk Gelişim merkezi, ezbercilerin üst tarafında Lütfi Şavur iş merkezinde. Şafak Hoca ve Zeynep Hoca ilgileniyor çok memnunum