josefsmom Ben İstanbul Maltepe’de kindyroo var oraya götürüyorum ama başka ilçelerde de şubeleri var sanırım memnunum
Nurtuba makarnadelisi bi dünya atölye diye bi yer var. Henüz gidemedim ama 12 . Aydan itibaren oyun grupları oluyor. Instagram da takip edebilirsiniz. Bi dünya atölye yazın çıkar.😊
Deno35 Burcu11 çok uçuk fiyatlar değil açıkçası aylık paketlerde var günlük ders için de bence instagramdan bir izleyin biz çok eğleniyoruz her gidişimizde mayubabyspa Instagram adresleri
Deletedmom_11 aysegulderin bebeğm 10 aylık. Düşmyorm aslında götrmeyi ama şartları neler,yada yakınmı bize… Malûm konya büyük bi ülke 🤭
elek01 Hilaltsksn masal.park.diye.bi yer var 2 ile 8 yas arasi jcinmis oyun ablalari falan oluyomus instada sayfasi bi bakin isterseniz
Burcu11 Norveckizi bende karsıyakadayım muzipokids var bu gün ona sordum haftanın 2 günü aylık 850 lira dediler günlük 1 saatmiş. Fiyatı iyi gibi düşünürseniz. Sizinde araştırdığınız yerler varsa bilgi alabilirim ☺️
Pnr22 HappyKids merhaba Denizli de de var harika yerler kızımı da goturcektim ama salgın nedeniyle ertelettik