curly_mom Kvs yani çocukların katıldığı oyunlu etkinlikli gruplar oluyor. kreş gibi ama bu hergün gidilmiyor, haftada belli günler ya da saatlik oluyor.. Çocuk gidiyo orda başka akranlarıyla etkinlik ya da oyun vs. vakit geçiriyolar işte..
Dilek3358 Alazz ben 3 yaşındaki kızımı play time oyun evine götürüyorum üniversite caddesine yakın 2. Çevre yolunda
kaymakliekmekkadayifi GulizEylul biz bornovadayiz gaziemir cok uzak kalir bize. Ama yinede kac saat ucret vs nedir soyleyebilir misiniz
Rsc35 kaymakliekmekkadayifi https://instagram.com/babyworld.turkiye?igshid=YmMyMTA2M2Y= Daha önceki postlardan buldum burayı forumun orada bu postta farklı bi öneri olmazsa oğlum yaşına gelince burasıyla görüşcem ben
YaseminBS Deletedmom_11 selçuklu, Şefik Can Parkının arka tarafında. Google’dan veya instagramdan bakabilirsiniz
Suflee Bornova da var ben goturmeyi dusunuyorum yorumlar cok guzel. Sayfayida takip ediyorum hergun story atiyorlar. 45 dk 160 tly mis
xgamze Acabaymelike neler yapiliyor mesela oyun Grubunuzda cok kisa bahsedermisnz bn gittigm yeri pek yeterli bilmuyorumda merak ediyorm digerleri nasil
Acabaymelike xgamze ilk 10 dk hep birlikte şarkılar söylüyoruz 3 tane öğretmenimiz var biri gitar çalıyor diğerleri hareketleri yapıyor Daha sonra etkinlik kısmına geçiyoruz 3 4 tane etkinlik hazırlıyor öğretmenimiz ince motor kaba motor becerileri için 40 dk ebeveynli bu şekilde geçiyor Kalan 45 dk da ebeveynsiz oyun odaları var orada Montessor ağırlıklı oyuncaklar var onlarla oynuyor çocuklar öğretmen eşliğinde