GulizEylul kaymakliekmekkadayifi Gaziemir yoyolandkids deneme için gittik memnun kaldık başlatacağız haftaya
Deno35 kaymakliekmekkadayifi Karşıyaka da mayubaby spa hem spa keyfi bebeklere hemde oyun grupları var bir de tatlı bir anne ilgileniyor ki gidip görmeniz lazım 🥰
baby-mom Sadecezeynep Zeynepesra Hacettepe çocuk akademisi var. Bir arayın kontenjanı dolu oluyor çoğunlukla
Dilek3358 Alazz ben 3 yaşındaki kızımı play time oyun evine götürüyorum üniversite caddesine yakın 2. Çevre yolunda
NadideSancar gulhan05 evet var pozitif çocuk gelişim diye bir yer var. Ezbercilerin üst tarafında, Lütfi Şavur iş merkezinde
esilam1 Zumreee merhaba bağcılardayım bende. 19 kasımda anne cocuk oyun etkinliğimiz var bahcelievlerde bunun için post açtım bakabilirsiniz
esrerkn Minikkkuss arkadaşımın PATİKA dil kursu diye bir yeri var.İngilizce tamamen. Haftada 1 gün (2-3yaş için).ebeveyn katılımlı.
Dorukcugummm GulizEylul merhaba,fiyat nedir acaba?Bir de haftada kaç gün,kaç saat ögrenebilir miyim🙋♀️
kaymakliekmekkadayifi GulizEylul biz bornovadayiz gaziemir cok uzak kalir bize. Ama yinede kac saat ucret vs nedir soyleyebilir misiniz
GulizEylul Dorukcugummm Kaç aylık olduğuna göre değişiyor gruplar, benim kızım 18 aylık 18-24 ebeveynsiz grupta başladı. Salı ve perşembe günleri saat 10.30 - 12.30 arası aylık 1900 tl.
curly_mom Kvs yani çocukların katıldığı oyunlu etkinlikli gruplar oluyor. kreş gibi ama bu hergün gidilmiyor, haftada belli günler ya da saatlik oluyor.. Çocuk gidiyo orda başka akranlarıyla etkinlik ya da oyun vs. vakit geçiriyolar işte..