BM22121 NadideSancar biz bir gün istedik başlangıç için grup oluşmasını bekliyoruz ama çok ilgililer gerçekten kaç aylık bebeğiniz
NadideSancar BM22121 25 aylık oğlum, haftada 2 gün diye onlar söylediler valla 5 gün yapsalar götürürüm :) oğlum içinde çok iyi oldu en azından yaş grubu ile olmuş oluyor ve orda çok mutlu
Deletedmom_11 aysegulderin bebeğm 10 aylık. Düşmyorm aslında götrmeyi ama şartları neler,yada yakınmı bize… Malûm konya büyük bi ülke 🤭
Veronica yasacmalamalo 13 aylık benim de kızım faydalı olur mu merak ediyorum ben de istiyorum böyle bir grupla eğlensin yeni insanlar tanısın
BarlasMomm Minico her cumartrsi farkli konsptte atolyesi oluyor. Ben atolyelelere goturuyorum. Degisiyor fiyati 130-150 tl arasi 1 saat. Instagramdan sayfasini inceleyebilirsiniz. Atolyeleleri ordan paylasiyorlar. Bebeginiz kac aylik
Zlm HappyKids kindyroo Ataşehir e gidiyorum ben çalışanlarından da derslerden de memnunum. Bı işim olduğunda dersi başka güne falan aliyolar idare ediyolar derslerinde kızıma hem fiziksel hem sosyal açıdan çok şey kattığını düşünüyorum.