elek01 Hilaltsksn masal.park.diye.bi yer var 2 ile 8 yas arasi jcinmis oyun ablalari falan oluyomus instada sayfasi bi bakin isterseniz
Ayse-1 Mufettis_Gadget Merhaba, bende Pendik de oturuyorum.Bahsettiğiniz yer nerede, nasil bir yer bilgi verebilir misiniz?
curly_mom Kvs yani çocukların katıldığı oyunlu etkinlikli gruplar oluyor. kreş gibi ama bu hergün gidilmiyor, haftada belli günler ya da saatlik oluyor.. Çocuk gidiyo orda başka akranlarıyla etkinlik ya da oyun vs. vakit geçiriyolar işte..
Minikkkuss Ecemcansuc bende bi deneme dersine katılsak diye düşünmüştüm teşekkür ederim Kaç aylık bebeğiniz
Deno35 Burcu11 çok uçuk fiyatlar değil açıkçası aylık paketlerde var günlük ders için de bence instagramdan bir izleyin biz çok eğleniyoruz her gidişimizde mayubabyspa Instagram adresleri
aysegulderin gulhan05 benim kızım da 14 aylık ben memnunum size İnstagram adresini vereyim bi görüşün. @pozitif.cgm İnstagram adresi bu
BM22121 NadideSancar ayy ne güzel ya mutlu olması ben eşim olmadığında tek götürürken zorlanırım diye 1 gün denemek istedim önümüz kış😊
NadideSancar TugceRain Pozitif Çocuk Gelişim merkezi, ezbercilerin üst tarafında Lütfi Şavur iş merkezinde. Şafak Hoca ve Zeynep Hoca ilgileniyor çok memnunum
Nimet01 watermelonlove Muzipo ya 1 kez gittik kizim henuz 21 aylik ebeveyn kontrolunde etkinlik yapiliyor yas grubuna gore ayiriyorlar 18 24 ay 24 36 aya kadar anne yada baba yaninda.duyusal oyunlar dans muzik etkinlikleri onemli gun hafta etkinlikleri diger yerler oyun atolyesi bagimsiz oynuyorlar siz uzaktan izleyip yada oyun alanina girebiliyorsuniz alanda ilgilenmek icin gorevli ablalar var avm deki oyun alanlari gibi ama daha sakin temiz
QueenOfDisaster Pogii kayıt falan mi yapıyoruz acaba bende oğlumu götürmek istiyorum da. Yoksa Istedigimiz gün gidip parayı verip vakit mi geçiriyoruz nasıl acaba kaç saat
Pogii QueenOfDisaster her cumartesiden önce hafta içi önceden arayıp randevu oluşturuyorsunuz çocuğunuzun ismini yazdırıyorsunuz. Sonra oraya hangi saat gideceğinizi söylüyorlar o gün gittiğinizde parayı veriyorsunuz
TugceRain NadideSancar Özel çocuklar için rehabilitasyon merkezi değil dimi burası? Yarın olmadı bi gidiyim. Çok teşekkür ederim.