Acaranne Oğlum 5 aylık ama saçları çok dökülüyor kesmeyi düşünüp hem kıyamıyorum ama bir yandan da o kdr dökülüyor eli sürekli ağzında her taraftan kıl bulaşıyor tereddüte kaldım açıkçası bende
Cihangiriinannesii Zumra343 İlk 3 aylıkken kestik sonrasında düzenli olarak iki üç ayda bir kesmeye devam ettik 🙂
NeseA Hollymolly berbere götürebilirsin canım istediğin gibi kesiyorlar. Rabbim ömrünü hayırlı sağlıklı etsin inşallah 🤲🏻😘
Elifinilki Zumra343 Sanırım 3 aylıkken vurduk havalar çok sıcaktı ve oğlumun kafasında sıcaktan heralde birşeyler çıktı ayaklarında falan kafası nefes alsın dedik sıfıra vurdu babası rahatladı maşallah şimdi biraz büyüdü aynı kirpiye benziyor saçları 😁
Felfena Zumra343 yoo erken değil aslında olması gereken o. Şimdi gayet sağlıklı bir şekilde uzuyor saçları maşallahı var 😄
Valtameriii MinikKoalam11 şuan nasıl gür mü bende kesmeyi düşünmüyorum saçma geliyor yani zaten küçücük bebeğin saçlarının gür olmaması gayet normal zamanla gürleşir zaten
MinikKoalam11 Valtameriii 9 aylık kızım şuan gayet gür saçları zaten kestirince saçlar gürleşecek diye bişey yok
Merve0694 Zumra343 9 ayda kestirdim çok ağladı bennde De onda da travma oldu sanırım daha kestirmem evde babası keser 😂
senamiray Zumra343 hiç kesmedim kız olduğu için uzun saçlı olsun istedim bir buçuk yaşında şimdi at kuyruğu gibi bağlanmaya başladı ilerde uçlarından aldırırım🥲
irva Zumra343 Geçen ay kestirdim ilk kez 20 aylıktı geçen ay.Saçları uzundu baya oğlumun topluyordum.Ama havalar o kadar sıcak ki onun rahatlığı daha çok önemli benim için gittim direk kestirdim.Kestirdiğim saçlarında hepsini aldım ilk kesim olunc.😁
Kader_1002 Zumra343 4 aylıkken kestirdim iyi ki kestirmişkm çok dökülüyordu ve ince telliudo şimdi daha sağlıklı şekilde çıktı
Zumra343 Kader_1002 benimde bebeğim başında sivilceler falan çıkmaya başladı sıcaktan sanırım çok ta terliyor bende kesceğim inşallah
Budiss_Moms Zumra343 çünkü tam bebeğim toparlandı derken şimdi yarım yamalak kestiğimiz saçın uzaması uzun sürecekmiş gibime geliyor 😔