MinikKoalam11 Valtameriii 9 aylık kızım şuan gayet gür saçları zaten kestirince saçlar gürleşecek diye bişey yok
Merve0694 Zumra343 9 ayda kestirdim çok ağladı bennde De onda da travma oldu sanırım daha kestirmem evde babası keser 😂
senamiray Zumra343 hiç kesmedim kız olduğu için uzun saçlı olsun istedim bir buçuk yaşında şimdi at kuyruğu gibi bağlanmaya başladı ilerde uçlarından aldırırım🥲
irva Zumra343 Geçen ay kestirdim ilk kez 20 aylıktı geçen ay.Saçları uzundu baya oğlumun topluyordum.Ama havalar o kadar sıcak ki onun rahatlığı daha çok önemli benim için gittim direk kestirdim.Kestirdiğim saçlarında hepsini aldım ilk kesim olunc.😁
Kader_1002 Zumra343 4 aylıkken kestirdim iyi ki kestirmişkm çok dökülüyordu ve ince telliudo şimdi daha sağlıklı şekilde çıktı
Zumra343 Kader_1002 benimde bebeğim başında sivilceler falan çıkmaya başladı sıcaktan sanırım çok ta terliyor bende kesceğim inşallah
Budiss_Moms Zumra343 çünkü tam bebeğim toparlandı derken şimdi yarım yamalak kestiğimiz saçın uzaması uzun sürecekmiş gibime geliyor 😔
KahveliVera Zumra343 Japonya da bir araştırma yapılmış 7 günlük bebelerin saçları kesilince daha zeki oluyormuş Ama efendimiz kac bin seneler evvel bunu bize bildirmiş ne güzel bir peygamberin ümmetiyiZ❤🌸
Zumra343 KaranAtabey hadi ya kimisi kes gürleşir falan diyor benim bebeğim saçlı doğdu ama saç telleri çok çok ince
KaranAtabey Zumra343 valla bizde hiç bi değişiklik olmadı bide çok geç uzuyo valla çok pişman olduk ☺️
Kader_1002 Zumra343 Yani şuan 6 aylık normal bir saç kadar var işte 😂benimki erkek olduğu için bu kadar uzaması da bize yeterli geldi🥰