HEY03D Zumra343 EEG çekilmesi gerekiyordu hipotermide kaldı 3 gün kesmişler. Başka bir ile sevk olmuştu bebeğim ben görmemiştim hiç. Saçlarını kokladım damla damla gelmeye başlamıştı sütüm. O an saçlarını değil de iyi olsun diye düşünüyor insan 😇
Denizmooom Zumra343 kaç aylık kesilerek gürleşeceği sanmıyorum sadece bebek sacları gideceği için bize öyle geliyor ama adanadaysanız ve terliyorsa sıkıntı gercekten
Zumra343 Filiz74 benim bebeğim saçlı doğdu sonra döktü bi kısmını bi tarafı uzun bi tarafı kısa yeni doğan tüylü kediler gibi😂
Pamirin_Annesi Zumra343 33 aylıkken kestik yani bu yaz erkek olduğundan kız sanmaları umurumda değil ama çok ızadı ve artık kesime ihtiyacı vardı tabii yaz çok terliyor kısalttık baya garip geldi. Şimdi yeniden uzatıyoruz, nasıl olsa önümüz kış 😅
Aselnazz lilyaninannesi benim saçlar boyalardan mafoldu 🥹 çok zor uzar ama kızmın ki kim çekti bilmiyorum :) duş sonrası uçlara serum vs uygulayın yada doğal yaplarla masaj
Poyrazbebekannesi Zumra343 bebeğim çok saçlı doğdu 2buçuk aylıkken çok sıcak oluyor diye geçen hafta kendim enselerini ve kulak arkalarını kestim ilk traşı oldu oğlumun 💙🧿
Budiss_Moms Zumra343 aslında 7. günü sünnet ama o gün misafir vardı kesemedik. Bari 40 I çıkmadan keselim dedik ama pişman oldum bende 😔
Seda9507 Zumra343 7. Ayda ama yanlarını 3 ve 1 e vurdurduk kıyamadım hepsini kestirmeye yanlarını kestirdik diye dahi pişman oldum.