Fatos0605 Zumra343 7 günlükken üstlerinden aldırdım sünnet olduğu için sadakasini verdim bugünde 3 aylık oldu yanlarından hafif aldık
Denizmooom Askaaska bende ilerde Mersin de yasamak istiyorum eşim mersinli oda oralar cok sıcak Ege de bi yer olsun diyor ama hep Denizli bi yerde yasamak hayalim:) sizde keyfini çıkarın yazın bir iki ay zorlasada:) tesekkür ederim bu arada 🤗🙏
Askaaska Denizmooom Aynen madem buralardayiz keyfini çıkarmak gerek yapacak bişey yok 😊 Umarım herşey gönlünüze göre olur ❣️ Bebeğinizle beraber sağlıcakla kalın 😍
Elisa30 Zumra343 Benim kızım 15 aylık kestirmeyide hiç düşünmüyorum şuanlık herkez diyor sık. Gelir saçı iyi olur ben inanmıyorum. Kim yaptıysa. Saç aynı saç yine
lilyaninannesi Zumra343 kızım 3 yaşına girecek neredeyse hala hiç kestirmedik. Saçları da uzamıyor ve cansız…. Herkes kestir kestir diyor ama zaten kısacık saçları var cesaret edemiyorum :(
lilyaninannesi Aselnazz ne güzel🧿 genetik tamamen, benim saçlarım da çok cansız, kızımın da… hem uzamıyor hem cansız… muhtemelen sizin saçlarınızda güzeldir.. özel bir şey yapıyor musunuz kızınızın saçları için
Aselnazz lilyaninannesi benim saçlar boyalardan mafoldu 🥹 çok zor uzar ama kızmın ki kim çekti bilmiyorum :) duş sonrası uçlara serum vs uygulayın yada doğal yaplarla masaj
Zumra343 Oflu_u benimde bebeğim 4 aylık olmak üzere kız saçları uzun ama çok seyrek kesmekte kararsızım
Zumra343 bayankitapkurdu benimde 4 aylık olmak üzere kesiyim diye düşündüm ama benim bebeğimin saçları aşırı düz taktığım tokalar saçından hemen kayıyor 😄
Zumra343 Budiss_Moms ayy çok erken kesmişsiniz benim 4 aylık olmak üzere herkes kesme çok küçük falan diyor
Budiss_Moms Zumra343 aslında 7. günü sünnet ama o gün misafir vardı kesemedik. Bari 40 I çıkmadan keselim dedik ama pişman oldum bende 😔
Denizmooom Zumra343 kaç aylık kesilerek gürleşeceği sanmıyorum sadece bebek sacları gideceği için bize öyle geliyor ama adanadaysanız ve terliyorsa sıkıntı gercekten
Felfena Zumra343 yoo erken değil aslında olması gereken o. Şimdi gayet sağlıklı bir şekilde uzuyor saçları maşallahı var 😄