KaranAtabey Zumra343 hayır hiç gürleşmedi 1 yaşında kestirmiştik 7 ay oldu kestireli daha yarısı kadar bile uzamadı. Doktorumuzda boşuna kestirmişsiniz dedi saçın kökü neyse o değişmez dedi ama iş işten geçmişti.
Aysesen-16 KaranAtabey aayy bnde öyle inandım kestrdm kızımın saçını Dr dediği gibi boşa kestrdm kızımın saçı çok ince telli
Zumra343 KaranAtabey hadi ya kimisi kes gürleşir falan diyor benim bebeğim saçlı doğdu ama saç telleri çok çok ince
KaranAtabey Aysesen-16 evet bide bizimki aynaya baktı baktı küstü bize resmen alışana kadar bi daha asla öyle kazıtmak falan büyük konuşmuyum ama…
Acaranne Oğlum 5 aylık ama saçları çok dökülüyor kesmeyi düşünüp hem kıyamıyorum ama bir yandan da o kdr dökülüyor eli sürekli ağzında her taraftan kıl bulaşıyor tereddüte kaldım açıkçası bende
Cihangiriinannesii Zumra343 İlk 3 aylıkken kestik sonrasında düzenli olarak iki üç ayda bir kesmeye devam ettik 🙂
NeseA Hollymolly berbere götürebilirsin canım istediğin gibi kesiyorlar. Rabbim ömrünü hayırlı sağlıklı etsin inşallah 🤲🏻😘
Elifinilki Zumra343 Sanırım 3 aylıkken vurduk havalar çok sıcaktı ve oğlumun kafasında sıcaktan heralde birşeyler çıktı ayaklarında falan kafası nefes alsın dedik sıfıra vurdu babası rahatladı maşallah şimdi biraz büyüdü aynı kirpiye benziyor saçları 😁
Felfena Zumra343 yoo erken değil aslında olması gereken o. Şimdi gayet sağlıklı bir şekilde uzuyor saçları maşallahı var 😄
Valtameriii MinikKoalam11 şuan nasıl gür mü bende kesmeyi düşünmüyorum saçma geliyor yani zaten küçücük bebeğin saçlarının gür olmaması gayet normal zamanla gürleşir zaten
MinikKoalam11 Valtameriii 9 aylık kızım şuan gayet gür saçları zaten kestirince saçlar gürleşecek diye bişey yok
Merve0694 Zumra343 9 ayda kestirdim çok ağladı bennde De onda da travma oldu sanırım daha kestirmem evde babası keser 😂
senamiray Zumra343 hiç kesmedim kız olduğu için uzun saçlı olsun istedim bir buçuk yaşında şimdi at kuyruğu gibi bağlanmaya başladı ilerde uçlarından aldırırım🥲
irva Zumra343 Geçen ay kestirdim ilk kez 20 aylıktı geçen ay.Saçları uzundu baya oğlumun topluyordum.Ama havalar o kadar sıcak ki onun rahatlığı daha çok önemli benim için gittim direk kestirdim.Kestirdiğim saçlarında hepsini aldım ilk kesim olunc.😁