Askaaska Denizmooom Aynen madem buralardayiz keyfini çıkarmak gerek yapacak bişey yok 😊 Umarım herşey gönlünüze göre olur ❣️ Bebeğinizle beraber sağlıcakla kalın 😍
Zumra343 bayankitapkurdu benimde 4 aylık olmak üzere kesiyim diye düşündüm ama benim bebeğimin saçları aşırı düz taktığım tokalar saçından hemen kayıyor 😄
Zumra343 Budiss_Moms ayy çok erken kesmişsiniz benim 4 aylık olmak üzere herkes kesme çok küçük falan diyor
Budiss_Moms Zumra343 aslında 7. günü sünnet ama o gün misafir vardı kesemedik. Bari 40 I çıkmadan keselim dedik ama pişman oldum bende 😔
Denizmooom Zumra343 kaç aylık kesilerek gürleşeceği sanmıyorum sadece bebek sacları gideceği için bize öyle geliyor ama adanadaysanız ve terliyorsa sıkıntı gercekten
Felfena Zumra343 yoo erken değil aslında olması gereken o. Şimdi gayet sağlıklı bir şekilde uzuyor saçları maşallahı var 😄
KaranAtabey Zumra343 hayır hiç gürleşmedi 1 yaşında kestirmiştik 7 ay oldu kestireli daha yarısı kadar bile uzamadı. Doktorumuzda boşuna kestirmişsiniz dedi saçın kökü neyse o değişmez dedi ama iş işten geçmişti.
Zumra343 Subebek21 evet banada 1 yaşında kes falan diyorlar ama erken kesicem galiba 1 yaşına gelinceye dek uzar en azından
HEY03D Zumra343 EEG çekilmesi gerekiyordu hipotermide kaldı 3 gün kesmişler. Başka bir ile sevk olmuştu bebeğim ben görmemiştim hiç. Saçlarını kokladım damla damla gelmeye başlamıştı sütüm. O an saçlarını değil de iyi olsun diye düşünüyor insan 😇