Danlacann Arctrus ay benim bebemde 14 aylık sarı sarı saçları hiç kıyamıyorum ama 40 derece sıcaklarla bogusuyoruz cok terliyor genelde topluyorum ama yine de mecbur kestircem herlde kocam her gün soruyor ne zaman diye bir türlü kıyıp kestirmiyorum her gün bir kaç gün sonra diye geçiştiriyorum 😬🥲
Askaaska Denizmooom Eskişehir’in havası öyle😊Kışın buralar özlenir illa ki ama yazın çocuk bakmak malesef çok zorlayıcı hep isilik nem yapış yapış oluyoruz çok kötü bi his duş bile nafile klima olmasa mümkün değil durulmuyor 😊 iyi tatiller bu arada 😍
Denizmooom Askaaska bende ilerde Mersin de yasamak istiyorum eşim mersinli oda oralar cok sıcak Ege de bi yer olsun diyor ama hep Denizli bi yerde yasamak hayalim:) sizde keyfini çıkarın yazın bir iki ay zorlasada:) tesekkür ederim bu arada 🤗🙏
050620 Zumra343 hiç kestirmedim kızımın saçını şimdi 26 aylık hiç saçları gür değil incecik ve kısa pişman olmadım değil kestirmediğim için çünkü kestirirsen gürleşir diyorlar ya
lilyummm Zumra343 benimki 8 aylık. Doğduğunda tam 3 uzun tel saçı vardı başka yoktu😁 6 aylıktan sonra uzadı ama yine az. Ben de düşünüyorum acaba hazır yazken rahat olur kestirsem çoğalır mı diye ama sadece düşünüyorum
Budiss_Moms Rav-Ebu bizde 25 günlükken kestik. Kurbanını 3 günlükken kesmiştik saçı kesememiştik ozmn. Ama ne zaman uzar diyorum şimdi de sıfıra verdik çünkü 😒
NariNariKiminYari Zumra343 15 aylık oğluşum hiç kestirmedim düşünmüyorumda saçları altın sarısı ve ipek gibi kıyamıyorum gözüne geldiği için sürekli topluyorum saçlarını
Han-0603 Zumra343 kesmez olsaydı ya oğlumun hiç çıkmıyor yan tarafları çok üzülüyorum sineden olabilir acaba
Fatos0605 Zumra343 7 günlükken üstlerinden aldırdım sünnet olduğu için sadakasini verdim bugünde 3 aylık oldu yanlarından hafif aldık
Askaaska Denizmooom Aynen madem buralardayiz keyfini çıkarmak gerek yapacak bişey yok 😊 Umarım herşey gönlünüze göre olur ❣️ Bebeğinizle beraber sağlıcakla kalın 😍
Elisa30 Zumra343 Benim kızım 15 aylık kestirmeyide hiç düşünmüyorum şuanlık herkez diyor sık. Gelir saçı iyi olur ben inanmıyorum. Kim yaptıysa. Saç aynı saç yine
lilyaninannesi Zumra343 kızım 3 yaşına girecek neredeyse hala hiç kestirmedik. Saçları da uzamıyor ve cansız…. Herkes kestir kestir diyor ama zaten kısacık saçları var cesaret edemiyorum :(
lilyaninannesi Aselnazz ne güzel🧿 genetik tamamen, benim saçlarım da çok cansız, kızımın da… hem uzamıyor hem cansız… muhtemelen sizin saçlarınızda güzeldir.. özel bir şey yapıyor musunuz kızınızın saçları için
Aselnazz lilyaninannesi benim saçlar boyalardan mafoldu 🥹 çok zor uzar ama kızmın ki kim çekti bilmiyorum :) duş sonrası uçlara serum vs uygulayın yada doğal yaplarla masaj
Zumra343 Oflu_u benimde bebeğim 4 aylık olmak üzere kız saçları uzun ama çok seyrek kesmekte kararsızım